0 oy
2,856 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (142 puan)
8 yıllık evliyim ilk çocuğa hemen hamile kaldım kızım 5 yaşına geldiğinde ikinci çocuğu yapmaya karar verdik çok şükür Allah bir erkek bebek de nasip etti tabi ikinci çocuk için çok tedavi gördük uğraş tık .. üçüncüyü asla düşünmüyorduk . Hem korunuyorduk hemde ikinci çocuktan sonra hiç adet olmadim adet olup spiral takicaktim .. birgün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ben le esim asla istemiyorduk öğrendiğimizde 3 aya girmişti bile aldırmayı bile düşündük . Hamile olduğumu bilmedigim dönemde doğum kontrol hapı kullandım tomografi ye girdim ona rağmen çocuk tutundu bırakmadı beni... 14 haftalik olduğunda kanamalar başladı takî 23 haftalik olana kadar sancı ve kanamayla hastaneye geldik iki saat yatistan sonra beni başka hastaneye sevk ettiler tam ambulans geldi ayağa kalkmamla sancılarımin sıkılaşması bir oldu bebek hemen doğdu pijamamin içine düştü yatağa uzandim hemşire hemen bebeği sarıp götürdü beni de hemen doğumhane ye götürdü bebek düşünce kesin öldü dedim . Doğumhane de parça kalmış mı diye baktılar ama rahim çok dar olduğu için anestezi siz kürtaj yaptılar orda canım çıktı çok kötü oldum dikerken iki sezeryan sonrası normal doğum yaptım bebek 560 g ona rağmen çok zordu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz . Demek istediğim bu dünyada nasibi varsa siz ne yaparsanız yapın Allah ne emrettiyse o oluyor .. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın inşallah. 

33 Cevap

0 oy
(325 puan)
Bunu okurken hem sevindim hem üzüldüm yemin ederim o kadar zorki aynı şeyleri hemen hemen yaşamışız bende 23 haftalık oğlumu kaybettim geçen sene okuyunca birkez daha dedim nasipten ötesi yok diye asla isyan etmedim tabiki üzülüyorum ağlıyorum kalbim dayanmıyor bazen . Bende kanama yüzünden hastanede yattım her hafta bazen haftada birkaç kez hastanede geçirdik o 6 ayı ama maalesef doğduğunda nefes alamamıştı yavrum . Ama buda bir sınav dedim şuan 7 ayı geçtik ama gel bana sor hala en ufak akıntı geldiğinde tuvalete koşup acaba kanmi diye koşuyorum psikolojik olarak hala yıpratıyor . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin . Senin evladını da sana bağışlasın inşallah canım sanki benim yavrum gibi sevindim gerçekten güzel kaderler nasip etsin yavruna kavuşmayı kucağında sevmeyi nasip etsin inşallah .
-Reklam-
0 oy
(283 puan)
Ağlayarak okudum bende merak ettim lütfen haber verin bizede. Aynı gün doğum yapmışız benmde çocuğum hala kuvozde. Rabbim bizlere bağışlasın inşallah. Yiyecek ekmeği varsa yaşar rabbim uzun ömür nasip etsin inşallah ya. 
0 oy
(52 puan)
Geçmiş olsun inşallah iyisinizdir rabbim sağlık versin
0 oy
(49 puan)
Nerde yatınız doğumu arkadasa 25 hftalik bebek yasamaz dediler de doğdu bira nefes alıp öldü onun bebeği siz doğumu hangi hastanede yaptınız bebeğin z nasıl yaşadı?
0 oy
(1,022 puan)
Yaa inanamıyorum vardır bir hikmeti ne mucizevi bişey yaşamışsınız çok etkilendim kız mı erkekmi
0 oy
(272 puan)
23 haftik miii .....Doğru okudum dimiii ... Ayy bende şuan 23.haftadayim . Heyecanlandim okurken . Rabbim ikinize de sağlık uzun ömür nasip etsin inşaallah
0 oy
(548 puan)
Yaa şuan okadar çok mutlu oldum ki Allah bagislasin canim insallah biran once kucagina alirsin sag salim 
0 oy
(774 puan)
Yaaa gerçekten minnacık şeyin yaşaması nasıl da mucize rabbim ne kadar büyüksün inşallah sağ salim kucağına alırsın kardeşim dualarım seninle 
0 oy
Allah'ım Şafi adıyla şifa versin bebeğine büyütmeyi nasip etsin inşallah 
0 oy
(847 puan)
Gerçekten Allah'ın mucizesi olmuş şuan ne durumda acaba bebegin bende merak ettim insaallah yaşıyordur 
0 oy
(2,349 puan)
Cok gecmis olsun gözünüz aydın saglik sıhhatle buyutmek nasip olsun inşallah mucize bu olsa gerek gerçekten çok güçlü bi bebekmis rabbim ömür vermis sağlıkla büyüsün inşallah.
0 oy
(699 puan)
Resmen film gbi olmuş rabbim meleği size bağışlar inşallah Allah'ım sen ne büyüksün bizlere neler nasip ediyorsun boyle
0 oy
(50 puan)
23 haftalik cocuk yaşadım yeni şokdayam Elhemdulillah cok sevindim 

İlgili bir soru bulunamadı

652,217 soru

3,432,109 cevap

4,264,978 yorum

184,338 üye

...