0 oy
534 göst.
Doğum kategorisinde (59 puan)
Merhaba hanımlar 38 haftalık hamileyim şuan ne nişan ne sancım var bir tek kasılmalarım arttı ve bebek hareket ettikçe alt tarafıma saniyelik bicaklar saplaniyor . Nişan herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla fakat olursa da kaçıncı haftalarda olur acaba tecrübeli anneler yazabilir mi:)

4 Cevap

0 oy
(69 puan)
Merhaba benim ilk bebegimde 37. Haftamin basinda geldi. 3 gun sonra da doğum yaptım. Bünyeden bünyeye ve bebege göre degisir belki sizde hic gelmeye de bilir. Hayırlı kolay bir doğum nasip olsun insallah size de :)
(59 puan)
Teşekkürler ain inşallah hepimiz için :)
-Reklam-
0 oy
(767 puan)
Canım normal doğum yaptım ne Nisan ne Su hiç biri gelmedi. 24 saate yakın suni sancı ve kendi sancım ile hastanede bekledim orda bile gelmedi Su en son doğum anında ebe akıttı suyu ;)  
(59 puan)
Kişiden kişiye baya değişiklik gösteriyor ozaman bu durum
(767 puan)
Aynen ben hep suyum gelir diye bekledim hatta çok evham yapıyordum ya anlamazsam gelirse farketmezsem filan diye ama anlaşılmayacak birşey değilmiş yani gelince ;) sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına dön günlerin tadını çıkar bol bol ;)
Suydu nişandi düşünme  boşa strese girme yavrunu düşün yüzünü gözünü ellerini ayaklarını  aglamasini sana gulmesini ;)
(59 puan)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi bende birgün böyle düşünüyorum ikinci gün ufak bir ağrı da hemen evham yapıyorum ama tamamen haklısın. Çok sağol inşallah hepimiz için hayırlısi olsun :)
0 oy
(617 puan)
39+6 da gelmişti bnm gece 4 de p günün oglenide doğum yapmistm suni sanciyla tabi 
(59 puan)
Suyunuz geldigi gibi hastaneye mi gittiniz suyunuzla birlikte sanciniz da var mıydı acaba :)
(617 puan)
Yok cnm bnm suyum gelmedi nisan gelmişti ve sancim yavaştan gelmeye başlamıştı hastane uzak olduğu icn istanbulda yasiyom trafik olduğu icn gün içini bekleseydm yetisemezdm diye erkenden gittm suyumu ebeler patlatmiati
(59 puan)
Anladım canım tesekkur ederim cevabın için :)
(617 puan)
Ne demek
0 oy
(724 puan)
39+2 yin daha gelmedi. Yollarını gözlüyorum.
(59 puan)
Ağrılarınız artmış durumda mi :)
(724 puan)
Yalancı sancılar, kasılmalar var. Kaburgalarım ve tam aynı hizaya denk gelen sırt ağrım çok fazla. Halsizliğim arttı çok çabuk yoruluyorum. Kasıkta batma var. Ama aman aman bir ağrı sancı yok. Insallah zamanında gelir...
(59 puan)
Evet bende aynı durumdayım ve bugün kuyruk sokumu ağrım da bunlara eşlik etti. Öyle arada bir vuran agrilar ve kasılmalar dediğiniz gibi. Hayırlısı olsun inşallah bir avaz da dogururuz :)
(724 puan)
Sıcak duş, merdiven inip çıkma, yürüyüş, hurma yeme, ahududu yaprağı çayı... hepsini yapıyorum ama maşallah bizimki yerinden memnun. Squat yapmaya takatim yok ne yalan söyleyeyim ama çömelme pozisyonunda duruyorum aklıma geldikçe. Bakalim biz de güzel bir doğum geçiririz insallah.
(724 puan)
Adet sancısı gibi bir sızı da oluyor ara ara. Hatta sabahları uykumdan o sancı ile uyanıyorum. Ama devamı gelmiyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 425 göst.
13 Mart 2022 Doğum kategorisinde Smusabim (267 puan) sordu
0 oy
6 cevap 168 göst.
7 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Gztp00 (221 puan) sordu
0 oy
4 cevap 495 göst.

654,464 soru

3,440,651 cevap

4,274,396 yorum

184,907 üye

...