0 oy
312 göst.
Doğum kategorisinde (535 puan)
Merhaba hanımlar,

Çok kararsızım size danışmak istedim. Bebeğinizin doğum anını bakım odasını çeken bir paketi var hastanenin, detay resimli olanlar da var ama onları zaten bebek gelince biz çekeriz diye almak istemiyorum. Doğum anı olsun istiyor bi yanım bi yanım da aman olmasa nolur diyor :) ilk bebeğim. Siz yaptırdınız mı? Çektirmeli miyim? 

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Gebelik haftası 37+4

3 Cevap

0 oy
(1,257 puan)
Benim doğum paketimde de var ben istemiyorum zaten sürekli telefon la çekiyoruz ben ameliyat anında mahremiyet den yanayım o yüzden birazda yarın konuşup çıkarttiricam resim işini 
(535 puan)
Tabi ki orası öyle de hani maksat bize hatıra kalsın ilk anını görelim diye bir de eşim için istiyorum aslında malum covid sebebi ile steril olmaz diye almıyolar doğuma yayınlanacak ya da herkese gösterilecek resimler elbette değil:) bebek bakım odasındakiler belki kullanılır doktorla olanlar ya da ama işte boşa mı masraf yaparım, olmazsa da keşke olsaydı der miyim bilemedim. Bir de hani kızıma bak ilk anın diyebilecek olmak da güzel gibi ne bileyim :)
(1,257 puan)
Yani tercih meselesi biraz ama masrafları zaten fazla oluyor o yüzden şuan ki durumu göz önünde bulundurarak artı bir masraf a gerek yok benim hiç bebeklik çocukluk resmim yok aklıma da gelmiyor aslında dediğim gibi kızım doğduğun da harici disk aldık çektikçe içine attık kızım sonra vefat etti iyiki albümü yok diyorum şimdi zor oluyor harcı diskde duruyor resimleri  . Hatta bu konuyu dün eşimle konuştum benim doğum paketimde varmış bu doğum artı fotoğrafci filan 3bin800 içinde Fiat düşecek se istemiyorum dedim mahremiyet olsun istiyorum kızımda 20 kişi rahat vardı sters yapmıştım çıkarırlar sa yarin konuşacağız işte öyle yani bu benim fikrim başka şeylere masraf daha uygun geliyor  bezler olmuş ateş pahası :))
(535 puan)
Öncelikle başınız sağ olsun. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu ve büyütün ♥️ böyle düşününce doğru da işte insan hep acabalarla yaşıyor. Kararı babasına bırakayım en iyisi ben karar veremiycem gibi duruyor :)
(1,257 puan)
Dün eşime bahsettim oda istiyordu albümü olsun diye ama açıklayınca ona oda haklısın dedi resim sonuçta dediğim gibi Fiat düşecek se kabul edicez ama artı bir masraf a gerek yok bir de ev taşıdık kış geldi bebek alış verişi derken yılı borçla kapatcaz sizinde hayırlı olsun bebek insAllah  
(535 puan)
Doğru gerçekten herşey o kadar pahalı ki artık en ufak şeyi 5 kez hesaplıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Amin inşallah hepimize.
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan)
paran varsa yaptir hos bisey bence
(535 puan)
Ya uygun aslında bahsettiğim paket 300 lira sadece bebek olduğu için detaylandıkça yükseliyo ben de doğumda ne hale gelirim belli değil diye onları istemiyorum:) biz çekeriz hem sonrasını. İnşallah bakalım düşünüyorum teşekkürler:)
0 oy
(660 puan)
Bende doğduğu anı istiyorum çekmelerini bazem hemşirelere telefonunu verince çeker misin diye çekiyorlar onu deneyeceğim doğduğu an 5-6 fotoğraf olsa yeter birde 10-15 günlükken bir çekim istiyorum bebeğe hatıra kalsın diyr
(535 puan)
Onu bir arkadaşım da söyledi fotoğrafçı tutmuştu asansörde kalmış ilk anı hemşireler çekmiş ama işte çeker mi bir sorayım doktora gidicem bugün yok ille tut çekemeyiz derse bakarız :)
(660 puan)
Ama eğer gerçekten çektirince maddi açıdan zorlanmayacaksan yaptır bence çok güzel bir şey o anları tekrar tekrar görebilmek
(535 puan)
Doğru söylüyosun şu an daha pozitifim çok teşekkür ederim. Sağlıkla gelsinler.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 269 göst.
0 oy
8 cevap 255 göst.

653,048 soru

3,435,488 cevap

4,268,840 yorum

184,567 üye

...