0 oy
500 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (742 puan)
Normal mi ya 

2 Cevap

0 oy
(78 puan)
Gebelik haftanizi belirtmis olsaydınız ona göre yorumlar olabilirdi.
(742 puan)
Bilmiyorum ki en son üç hafta önce gitmiştim randovu bulamadım 12 Kasım'da gidicem anca.  İnşallah bir sorun yoktur. Amin canım hepimizi inşallah ❤️
(78 puan)
Siz düşüncelerinizi güzel tutun ☺️ son zamanlarınızda siniz artık bnce cok normal ama yinede muhakkak dinleyin bebişinİzi gunnicerisinde☺️
(742 puan)
Keşke sancı kasılma şeklinde olsa :) öyle korkuyordum ki sancidan hele bel ağrısından
(78 puan)
Anneliğin zor vede güzel yanları bunların olacağı kaçınılmaz elbette ama yinede çok şükür bu günleri gösterye Rabbim☺️ yokluguyla kimseyi imtihan etmesin ☺️☺️ ( bu arada gece gece güzel dua ettik ☺️☺️)
(742 puan)
Valla benim de her aklıma geldiğinde dua ediyorum tüm hamislere :). Amiiin canım ❤️.

Anne olmak zormuş daha yüzde biri bu ama sjsjj
-Reklam-
0 oy
(538 puan)
Evet çok normal.. son üç aylık dönemde bebeğin ve rahmin doguma hazırlık süreci vardır.. 
(742 puan)
Erken doğum la alakası yok dimi
(538 puan)
Sanmıyorum bunun için farklı belirtiler de eklenebilir erken gelen su, kanama veya biraz daha şiddetli sancılar vs ki varsa bile bidahaki kontrolunuzde çıkar pat diye gerçekleşmez... dediğim gibi son üç ayınızdaysanız, yalancı sanci genelde kasıkta hafif adet sancıları gibi sırt ağrıları (duzensiz). Pelvik krampları, bebeğin toplanması ve dogum pozisyonu almış gibi baş aşağı durması ağırlaştığı için aşağı doğru baskı uygulaması normal görülüyor.. ne zaman şiddetlenir sancılar kasıktan bele veya belden kasığa doğru duzenli vurur duzenli ve geçmeyen sancılar olur ozaman doğum belirtileri olur.. doktorum herzaman der sancin vs  olduğunda su iç sol tarafına uzan iki saat içinde geçmeyen sanci ağrı şikayetlerin devam ederse veya şiddetlenirse gel..
(742 puan)
Ay canım benimde içim ferahladi valla çok teşekkür ederim ❤️. Çok şükür gevsiyor arada bir . Progestan kullanıyorum bu arada.
(538 puan)
Canım niye verdiler progestani varmıydı erken doğum riskin ?
(742 puan)
Vardı evet 25 haftalıkken kasilmam çıktı yatisim verildi üç gece yattım hastanede.

648,406 soru

3,417,557 cevap

4,248,294 yorum

183,295 üye

...