0 oy
138 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (195 puan)
Kızlar 38+5 im son 9 günüm kaldı haftami doldurmama ama ne olcagi belli olmaz eşimden bana geçti uzak durmamıza rağmen ilk başlarda boğaz ağrısı vardı vücudum direniyordu sonra bol acılı çorba içtim boğazım düzeldi hapsurmaya başladım burnumda güzel aktı bugün boğaz ağrım tekrar var evde neler yapmadık sirkeli su tuzlu su ıhlamur nane limon falan ballı su geçmedi napacam bizlere antibiyotik olur mu da fikir verin napmam lazim 

2 Cevap

0 oy
(535 puan)
Bal önermiyorum öksürüğümü çok arttırmıştı söktürmeye çalışırken bana pekmez iyi geldi öksürük için, rezene çayı boğazıma iyi geldi mikrobu kırıyor ve karbonat tuz su karışımı ile hem gargara hem burnumu temizlememi önermişti doktor 3 güne toparladım bol bol ılık duş aldım ayrıca ve tabiki tarhana çorbası da bol vitamin. Şifa olsun umarım, çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
(195 puan)
Amin cnm sagolsin pekmezi deneyecem çok sağol
-Reklam-
0 oy
(170 puan)
Sarımsağı güzelce ezip üzerini geçeçk kadar zeytin yağı dökün 4-5 saat öyle dursun ayaklarınızın altına sürüp çorap giyin antibiyotik görevi görüyo. Boğaz ağrınıza ılık suya ballı limonlu su iyi gelebilir.
(195 puan)
Evde ayçiçek yağı var canım da deneyeyim şimdi zeytinyağ has olsaydı iyi olurdu da deneyim saolsin

654,698 soru

3,441,597 cevap

4,275,570 yorum

184,964 üye

...