0 oy
284 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (203 puan)

kizlar nasil geciyor son haftalar? zamani nasil geciriyorsunuz? son haftalar zaman gecmiyor sanki? sikici oluyor? havalar sogudu disari cok cikilmior. 2. hamileligim basindan beri agir geciyor. ilki gibi diil. 

Gebelik haftası 33+1

4 Cevap

0 oy
(2,186 puan)

Bende bugün 39 oldum sancım gelip gidiyor bebeğimin doğmasını bekliyoruz heycanla kısa mesafe yürüyüş yapıyorum sık sık bi de 4. Katta oturuyorum merdiven inip çıkıyorum günden 5-6 sefer:))

(203 puan)
senin dogum yakin canim.... allah yardimcin olsun...
(2,186 puan)
İnşallah doğurmak istiyorum Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(1,253 puan)

Vallahi cnm benim 28 haftalikim erken dogum riskim var yürüyüş merdiven disari cikmak hepsi yasak..bebek dönmüş artik cok kasiklarimda oynuyor.istirahatteyim.iki ayim var doğuma hayirlisiyla bi gecirsek gunleri..

(203 puan)
iste bende basindan beri ole erken dogum riski yok suyun fazla vs. yatmaktan ruhum daraldi. bide 5.5 yasinda oglum var. oda anaokuluna gidiyor babasi ilgeleniyor. bende cok fazla bisi yapamiyorum..
(1,253 puan)
Süsleri kendim yapicam kadife kumasim var lavanta keseleri yapcaz ablamlarla ben cikamiyorum simdi bana gelcek tepsi suslucez sonra aldığımız tüm bebek eşyalarının etiketleri kesilip yikancak evdeki isleri ufak ufak dinlenerek yapicam kismetse disari cikip gezilecek durumda yok zaten havalar bozdu nabalim...
(203 puan)
bende 29. haftamda yikayip utuleyip hastane cantami hazirlamistim. hazirlik olarak ta draje sekerler cikolata vs alip minik cam siselere doldurmayi dusunuom. esimle cikip yarim saatte arabayla alip doneriz. disarda dolanilacak gibi diil zaten. bende genelde annemle takiliorum benden buyuk yok kardesim yok.
(1,253 puan)
Benim ablamlar var onlar geliyolar araa da iste çarşıdan alip alip nabalim artik bnde koyucam cantaya eşyalar biyikanip koyulcak alınacak kalmadi allahtan almisiz ama bak erken doğum tehdidi yuzunden artik evden cikamiycm
(203 puan)
olsun yat dinlen bende ole. sikici yat yat zaman gecmio ama yapcak biside yok. cok sukur sonlara yaklastik biraz daha yatalim.
0 oy
(228 puan)

31+2 yım aynı sıkıntılar var zaman geçmiyor dışarı çıkamıyorum hava soğuk evde iş yapamıyorum daha bebeğimin odası gelmedi bı gelseydi kıyafetleri yıkayıp yerleştircem ev temizlenecek belki o zaman vakit geçer şuan her yerde eşya olduğu için evde toplanmiyor çok sıkıcı

(72 puan)
39 haftalıgiz evet zaman geçmiyor ve hep gündüzleri uyumak istiyorum hiç bi iş yapasım gelmiyor agrilarim var ve çok halsizim . Ama 2 yaşında oğlum var onunla ilgilenmek zorundayım. Sezeryan  Doğum korkusu ve endişelerim var var da var yani;(
(203 puan)
ins gelir cnm bi an oncede yerlestrme vs derken zaman gecer. bende tam yerlestiremedim. baza siparsi vermistim. 1 ay oldu nerdeyse gelse bende bi duzen atacam odasina...
0 oy
(667 puan)

35+3 olduk valla hiç sıkılmaya vakit olmadı bugüne kadar :) evde iki minnoşum daha var son günler son eksikler hazırlıklar birde hergün bir yeri döküp temizliyorum malum doğum sonrası zor anlayacağın günler nasıl geçiyor anlamıyorum.

(203 puan)
masallah cnm 2 cocukla tabiki anlasilmaz zamanjn nasil gectigi. benimde 5.5 yasinda bi oglum var. okula gidii gelio babayla daha cok vakit gecirio.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
21 Eylül 2022 Doğum kategorisinde ElifNurr66 (54 puan) sordu
0 oy
1 cevap 193 göst.

650,940 soru

3,426,982 cevap

4,259,477 yorum

183,977 üye

...