0 oy
624 göst.
Doğum kategorisinde (66 puan)
Pazartesi günü doğuma giriyorum genel anesteziyle sezeryan olan hanımlar ameliyattan ne kadar süre sonra uyandınız ne kadar süre sonra kendine geliniyor bunu merak ediyorum 
Gebelik haftası 36+4

5 Cevap

0 oy
(2,020 puan)
Bn iki kez belden oldum  çokta memnun kaldım şuan 30 haftalık 3. Ye hamileyim yine nasipse belden siz niye genel istiyorsunuz ?
(66 puan)
Yalan söylüyorlar demiyorum tabiki herkesin acı hissetme şeyi farklı olduğu için bide kemiğe vurdukları için hayırlısı olsun artık
(378 puan)
Hayır kemiğe vurmuyor işte seni kambur şekilde egiyor. Başını öne egiyorsun kamburunu çıkarıyorsun . Orada yumuşak bir et var oraya vuruyor. Ben o an sordum doktora çok acıtır mı dedim. Damar yolu açmaktan daha az acıtır dedi ama hiç hissetmedim. Bitti mi yani dedim.
(2,020 puan)
Kemiğe vurulur mu hiç öyle bişey olsa insan felç olur boşluğa vuruluyor o iğne
(802 puan)
Seni rahatlatmak değil amacımız ama sana yemin edebilirim benden çok korkuyor olamazsın bana da kemiğe vuruluyor dediler hafif sıcaklık hissettim sadece o kadar sonra gülüyorsun:)) masallah ben girdim çıktım.ama tabi acı oluyor sezwryan sonrası e oda normal olsun bi zahmet sonuçta 7 kat kesildik
(66 puan)
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,322 puan)
Neden genel oluyorsun sıkıntjmı var
(66 puan)
Hayır bir sıkıntı yok ama korku var bende çok fazla
0 oy
(691 puan)
Anestezi dr.u narkoz vermeden hemen önce gel belden uyuöturalım bu anı kaçırma dedi. Titrediğim ve panik olduğum için tansiyon çıktı pat diye ağzıma dayadı narkozu. Hasta bakıcı tokatladı uyandım. Hemen kendime geldim uykudan uyanmış gibi ama ben lens kullanırım lensi unutmuşum gözlerim ypışmıştı:)
(66 puan)
Yani hem belden uyusturup hem genel mi oldun bence seni normal uyutmuslar sadece hemen uyandıysan amelyada
(691 puan)
Yok cnm belden uyuşmaya ikna etmeye çalışıyordu ben bir anda titremeye başladım. Tansiyonum çıktı sanırım panik oldum hemen narkoz verdiler alelacele. Duam yarım kaldı onu hatırlıyorum :)
(66 puan)
Peki uyandığında nasıldı ağrıyla mi uyandın ne kadar süre sonra uyandın bide
0 oy

Bende 1 hamileligimde genel oldum kısa sürede ayilmistim.  Genelde ayılmak kişinin bünyesine bağlı birazda diye biliyorum.  

Belden uyuşturmada  orta olup biteni bildiğiniz için acıyı hissetmezsiniz lakin ama o rda olup biteni duymakta psikolojik olarak insanı etkiliyor . Etkilemiyor diyenlere inanmıyorum :)Dr beni bu konuda uyardı. 

Sizin için hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla evladımızı kucağınıza alin 

(66 puan)
Teşekkür ederim canım insanlar genel istiyorum diyince yargilayarak konuşuyor sanki zaten korkuyorum stresliyim ben sadece genel olanlardan bilgi almak istiyorum bu yani herkes neden genel oluyosun diye daha çok strese sokuyorlar valla
0 oy
(52 puan)
Merhaba ben ilk gebeliğimde  genel anestezi oldum. Uyanması zor oluyor  kendime zor geldim bebeğimi baya sonra kucağıma aldim. Bu ikinci gebeliğim  belden olacağım inşallah birde ilk ağlamasını duymak doğduğunda hemen görmek istiyorum. Korkmayın Allah yardım eder. Inşallah sagliklica bebeğine kavuşursun :)
(66 puan)
İnşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 355 göst.
0 oy
7 cevap 441 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
7 cevap 307 göst.

654,361 soru

3,440,261 cevap

4,273,937 yorum

184,883 üye

...