0 oy
404 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
kapalı
Selam,anneler.ben 29+4 hamileyim.bir-iki hafta bundan evvel sol kolumda uyushukluk hiss etmeye bashladim.her gece yattigimda,sabahlari uyandigimda ofluyordum.dushundum ki,belki ben chocukluktan sol tarafa dogru yattigimdan onun uyushuklugudur.gebeliyimde de sola dogru daha chox uyudugumdan dolayi olmushdur diye dushundum.amma artik sola dogru yatmadim.bu kez bir haftadir sag kolum ve sag bacagim uyushmaya bashladi.chok agriyor bazen.hale bile.bu saniye.artik saga dogru da uyuyamiyorum.sag elimin parmaklari hatta bazen ev ishleri gordugumde bile uyushuyor.bir de chok agri oluyor.hich ichinizde bu sorunla karshilashan oldumu?sebebi neymish?bu arada,ben doktora gittigimde o bana bebegimde hich bir problem olmadigini,amma kendimde aritmiya oldugunu soylemishdi.shu an sag kolum chok fena agriyor.chok.lutfen cevap verin.
Gebelik haftası 29+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(627 puan)
Elinizin tam neresinde cogunlukla 
(627 puan)
Karpal tünel sendromuna yakalanmissiniz gecmis olsun ayni durumu gecen hafta yasadim acile gittim bana bunu dediler kendi kendinede geçebiliyor gecmezse 6 ay sonra ameliyat internetten arastirin isterseniz
(8 puan)
Chok teshekkur ederim,can.shu an arashtirmaya bashlayacagim google'dan.
(627 puan)
Araştirdiniz mi belirtiler hemen hemen cogu var sizde orda bir kac hareket var egzersiz olarak günde acisada yapmaniz lazim
(8 puan)
Arashtirdim,can.elimden geldigi kadariyla yapmaya chalishacagim.
(627 puan)
Cok gecmis olsun düzenli yaparsaniz gecer benimki gecti normalde hic birsey yapamiyordum sol elimle
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Malesef canim bende ayni durumla karsi karsiyayim, 26 haftaligim su an ama 2 aydir uykudan uyaniyorum agridan sebep, benim ellerim hep uyusuk ve karjncalanma dogru durust is bile yapamiyorum, doktora gorundum hamilelitke olur boyle dedi magnezyum icmemi soledi, ama onlarda fayda etmiyor dogumdan sonra gecermis dedi, insallah dogumdan sonra gecer yoksa isimiz zor, Allah sifa versin hepimize.
(8 puan)
Çok sag olun can.demek ondanmish.Allah razi olsun sizden.inshallah gecher hepimizde.
0 oy
(11 puan)
Magnezyum kalsiyum vitamin kullanıyor musun
(8 puan)
Shu an hayir,ama kullanmishtim.doktorum yazmishti.
0 oy
(662 puan)
El ve ayaktaki ödemler uyuşukluğa sebep olabilir. Elin için karpal tünel sendromuda gelişmiş olabilir. Genelde magnezyum verirler bu tip durumlarda. Benimde hep sağ elim uyuşuyor. Çatal kaşık tutamıyorum bazen uyuşukluktan. Benim mesela sağ elimde zaten var olan bir sinir kopukluğum vardı. O daha da şiddetlendi şuan haliyle. Devamlı olan hiç geçmeyen bir uyuşukluk olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.
(8 puan)
Allah size de yardimchi olsun,can.inshallah ki gechenlerden olsun hepimizde.
(662 puan)
Amin inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

653,571 soru

3,437,427 cevap

4,270,825 yorum

184,692 üye

...