0 oy
231 göst.
Doğum kategorisinde (215 puan)
kapalı
Hanımlar selam, 

İlk oğlumu sezeryana aldılar son dakika normal doğum yapamadım. Şimdi yine hamileyim. Yardım eden kimsem yok oğlumda var onu da ihmal etmek istemediğim için normal doğum mu yapsam diye düşünmeye başladım. Henüz doğuma olduğu için doktorla da görüşmedim. Sezeryan dan sonra normal doğum yapan var mı aramızda yada deneyip başarısız olan. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada oğlum 2 buçuk yaşında. 4 kilo 45 gram doğdu açılma ve sancım olmadığı için bide pozisyon alamadığı için 40 haftayıda doldurduğu için sezeryan olmak durumunda kalmıştım. 
Gebelik haftası 23
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(69 puan)
Kuzenim yaptı canim ilki sezeryandi benimde ilki normal ikinci sezeryan ikiz olduğu için bende seninki gibi normal istiyorum öncelikle bunu destekleyen iyi bir doktor bulman gerekiyor benim haftam küçük olduğu için danışmadim ama doktorumu takip ediyorum instegramdan yaptırmış daha önce ve  Bi kaç seçenek dışında yapiyolar mesele çatı darsa gibi yani daha önceki neden sezeryan olduğun çok onemli
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,671 soru

3,437,732 cevap

4,271,096 yorum

184,709 üye

...