0 oy
240 göst.
Doğum kategorisinde (99 puan)

Kızlar 24 haftalık gebeyim ama doğumdan çok korkmaya başladım erkenden strese girdim ne yapmam lazım aynı durumda olan var mı ?

4 Cevap

0 oy
(4,314 puan)

Canim bende de vardi ama o hareketler o ultrason goruntusuyle hepsi uçtu gitti insan görmedigi biseyi özlemeye başliyo hemen gelsin istiyo ve ben şuan dogumdan sadece ona bisey olck dye korkuyorm.kendm icn degil :) saglikla kucagina al insallah

(99 puan)
Tsk ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza yavrularımızı...❤
-Reklam-
0 oy
(865 puan)

Bende ilk hamileliğimde  çok korkuyordum ara ara ağladığım oluyordu :) sezeryan oldum genel anesteziyle. Korkulacak bişey değilmiş aşırı ağrım sızım zorlanmam olmadı. Açıkçası bebeği görünce onun telaşına düştüm sütüm yetti mi karnı aç mı uyuyo nefes alıyo mu:) şimdi 25 haftalığım nasıl doğum yapcam aklımın ucundan bile geçmiyo. İnsan yaşamadığı şeyden korkuyo haliyle. Allah hayırlı güzel doğumlar versin. :) 

0 oy
(2,300 puan)

Hic strese giripte bu güzel günleri kendine zehir etme çok büyük bir durum yaşıcaksın insallah bir can dünyaya getiriceksin bunu düşün zaten kucağına aldığında deli gibi seni emmek isticek bunları düsün mutlu et kendini:) korkma Rabbim yardımcin olsun.

(99 puan)
Alllah razı olsun :)) güzel günleri düşünerek kendimi rahatlatiriyorum onu kucağıma alacağım anı düşünüyorum... Ama yine de ilk doğum olunca haliyle korkuyorum. Alllahim hepimizin yardımcısı olsun.. :)
(2,300 puan)
Tabiki cok normal :) tedirgin olmaniz korkmaniz ama cok kısa süren sonu herseye bedel olan bir duygu yaşıcaksinız insallah Allaha emanet olun
0 oy
(915 puan)

Ayşe Dumanın doğum korkusu ile ilgili videolarını izleyin çok rahatlayacalsınız. Ayrıca da doğumdan sonra ilk doğduğunuz an gibi günahsız, tertemiz olacaksınız inşaALLAH. Daha ne olsun. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,971 soru

3,431,023 cevap

4,263,726 yorum

184,269 üye

...