0 oy
1,567 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
Hanımlar bebeginizin cinseyetini nasil soylediniz eşinize supriz felan yaptınız mı
Gebelik haftası 14
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

30 Cevap

+2 oy
(268 puan)

Doktora demistik bize söylemeyin..Görümceme söyledi benim gözlerimi bağladılar beyaz tshirt giymistim gorumcemde  esimin gozlerini baglayip ellerini boya batirdi ..Sonra esim gobegime dokundu ayni anda pembe rengi gorduk cok mutlu olduk

:D

-Reklam-
0 oy
(212 puan)
esim isteydi dayanamadim goruntulu aradim pembe ve mavi balon aldim hangisini patlatirsam o olucak dedim maviyi patlattim oglumuz olucak dedim hayirlisi olsun saglikli olsun farketmez dedi ki biizim 4.cocugumuz

bence ole pahali suprizlere gerek yok erkekler duz mantik ole fenomenler gibi tepki vermiyolar duzler istee
(1,321 puan)
Cinsiyetleri ne çocuklarınızın acaba
(212 puan)
2 kiz bir erkek sindi esitledik ins 2 kiz 2 erkek olucak ins
(1,321 puan)
Maşallah ne güzel yaa . İnşallah rabbim hepimize iki meyveyi tatmayı nasip eder :) bende çok isterim iki kızım iki oğlum olsun oğlum var hamileyim buda erkek inşallah diğer ikisi de olursa kız olur :)
(212 puan)
allah gonlune gore versin ins cnm
0 oy
(143 puan)

Söylemedim maalesef çünkü doktor söylediğinde kız diye eşimde yanımızdaydı:)) 

0 oy
(6,101 puan)
Yoo, doktor gördü muayenede söyleyeyim mi zaten ekranda da nohut kadar bir pipi görünüyordu net olarak :))
Bize de öyle oldu. O kadar netti ki görüntü, doktorun söylemesine gerek kalmamıştı. Bir de ultrasomu açar açmaz pipi gördük,hiç beklemiyorduk. Doktor, hemşire herkes çok güldü.
(6,101 puan)
Ahahahha bizim de öyle oldu :)) Eşim de kız bekliyordu bir an düşecek gibi oldu :))) Sonra her muayenede pipisini gösterdi hep, şimdi baş aşağı doğum pozisyonu aldı hâlâ popo ve pipi görüyoruz :))
Evet, utanmazlar yüzlerini göstermiyor pipilerini gösteriyor:)))))
0 oy
(869 puan)

Ben söyleyemedim kontrole gitmiştik doktorum söyledi kızınız oluyor diye :)

0 oy
(843 puan)
Eşim yanımdaydı benimle beraber öğrendi :) 
0 oy
(361 puan)
Ağzımla  :))  şaka bi yana, cinsiyet partisi yapti bize arkadaslarimiz ikimizde ayni anda orda öğrendik 
(363 puan)
Arkadaşlarınız bilip siz nasıl bilmiyodunuz ki
(361 puan)
Doktora zarfla gidip ona yazdirdik soyletmedi arkadasimiza zarfi verdik fln oyle..
(363 puan)
He anladım
0 oy
(277 puan)
Doktordan çıktım kapıda söyledim kocam heycandan inanmadı gitti doktorla konuştu doktor tek tek anlattı burası pipisi  diye ikna oldu eve geldik :))
0 oy
(830 puan)
Oğlum söyledi:)) baba benim ufak bir kız kardeşim olucakmış diye benden değilde oğlumdan öğrenmiş oldu bende yanındaydım tabi buda böyle güzel bir anı kaldı:) hatta ananeye babanneye felanda hep oğlum söyledi oda çok sevindi müjdeyi o verdikce:) 
0 oy
(387 puan)

Beraber öğrendik :D

0 oy
(353 puan)
15+1 haftaya randevumuz var eşimde yanımda olur orada öğrenir :))
0 oy
(558 puan)

İlk çocuğum bnm şuan 36 haftaligim  ilk öğrendiğimde kayın validem aradı  2 sene üzerine hamile kaldım ona söyledim oda gorumcemlere söylemiş  eşim de moto kurye olduğu için ona ilk soyleyemedim görümcem beni aradı abimin haberi varmı diye kendisi çok boş boğazlı o söyler diye eşimi aradım direk motoru bı kenara çekmesini söyledim çekti sonra baba oluyorsun dedim ağlamaya başladı bnde ağladım o anı asla unutamam :'(

0 oy
(147 puan)
İlk çocuğumuzu kontrolden çıkınca direk söyledim erkekti gözleri doldu :D 2.yide erkek bekliyordu bunda akşam cinsiyet partisi yapacaktık kontrolden sonra söylemedim ama o dayanamadı akşama kadar alışveriş yaparken mağazada söyledim kız diye şok geçirdi akşama kadar inanamadı şaka yaptığımı sandı (eşimin 7 kız kardeşi var tek erkek ailede erkeğe düşkünlük var bu yüzden biraz ilk öğrenme tepkisi böyle ama şuan kızımızı kucağımıza almaya gün sayıyor)
0 oy
(132 puan)
Ben cinsiyetini eltimle öğrendim o çalışıyordu işte aradım oğlumuz oluyor dedim 3 kaybımız olduğu için sadece sağsalim dünyaya gelsin gerisi önemli değil dedi zaman geçtikçe her şeyini birlikte aldık yaptık şuan gün sayıyoruz 
0 oy
(1,401 puan)
Birlikte gitmiştik kontrole o kapıda bekliyordu doktorum daha 10.haftamda erkek dedi şok olmuştum daha erken diye ben sormamıştım bile o şokla odadan çıkar çıkmaz erkekmiş dedim :)
0 oy
(1,046 puan)
Kontrollere hep eşim le gittigim için doktor söyleerken duydu 
0 oy
(71 puan)
Eşim tam bir kız cocugu hastası. Hep bi kızı olsun istermiş bende öyleydim. Ama eşim ailesinin tek erkek cocugu ve soyları ondan devam edeceği için herkes erkek olsun kafasındaydı. İkimizde kız istediğimiz halde çevredekilerin lafıyla sanki erkek olcakmış gibi geliyordu. Doktor kızın olcak dediğinde inanılmaz tarif edilmez bi duygu yaşadım ve doktorun kapısında bekleyen eşime de hiç bekletmeden söyledim al bakalım kızımızın fotografı diye ultrason kağıdını verdim :)) kurduğu ilk cümle eyvah ben bunu yarın elin oğluna nasıl vercem oldu:))))
0 oy
(211 puan)
Dun oğlumuz olacağını öyrəndik çok heyecanliydik doktor söylədi nasil sevindi anlatamam ...Rabbim her kese önce sağlıkli sonrada gonlundekini versin ...
0 oy
(1,006 puan)
Beraber öğrenmiştik :) doktor kıza benziyor ama büyüdükçe belli olur demişti eşimde tam inanamadığından karnımı arada oğlum arada kızım diye seviyordu doğunca da ben kız istiyormuşum aslında dedi :-) rabbim bütün istiyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah <3
0 oy
(1,362 puan)
Süpriz yapamadım ama bize süpriz oldu 12de kız demişti biz kız olcak diye kendimizi çok hazırlamışız 16da erkek diyince gerçek bi süpriz oldu pipisini muayenede birlikte gördük :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 803 göst.
0 oy
12 cevap 734 göst.

648,248 soru

3,416,968 cevap

4,247,682 yorum

183,241 üye

...