0 oy
243 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (376 puan)

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün rutin kontroller için gittiğim de doktorum ayrıntılı ultrasona girmen gerekli dedi ve eşimle gittik hemen doktor kafasında 7mm büyüklüğünde su toplanmış dedi. Amniosentez olmalısın tıpa gidip dedi karnımdan sıvı alıncakmış yani :( bebek özürlü mü değilmi diye. Eşimle ben istemiyoruz. Bebeğimin kalbinde ekojen odak beyazlıkda vardı o biraz küçülmüş korkulcak durum yok dedi doktor şimdi de bu çıktı çok kötüyüm sizin yada bi tanıdığınızn başına gelipde geçen sağlıklı bir şekilde doğan oldumu?. 

Gebelik haftası 20 hafta 2 günlük

4 Cevap

0 oy
(1,660 puan)

Canim eger hasta olsa bile aldirmayi dusunmediginiz surece amniyosentez  yaptırma derim. Allah tan umut kesilmez. Tıpta kesin diye bise yok. Bak mübarek gundeyiz. Rabbim sana onu bagislayacaksa sifasinida verir. Rabbim yar ve yardimcin olsun.

(1,660 puan)
Bak bu sorunda baska soranlar var yorumlara bakarsan bazıları sonradan düzeliyor mus. Gönlünü ferah tut. Kurban olduğum Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin.
(376 puan)
Amniosentez yaptırmayı düşünmüyoruz eşim zatwn ne olursa olsun kabulüm diyor. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Rabbime dua ediyorum. Amin canım çok sağol cevabın için.
(376 puan)
Evet canım sonradan gördüm okudum hepsini.. inşallah geçer. 8 yaşında kızım var. Bunu da 8 yıl sonra istedik sağ salim kucağıma alırım inşallah. Rabbim kimseyi evladıysa sınamasın. Amiinnnn
(1,660 puan)
Aminn canim benim amin seni cok Iyi anlıyorum. Ben ilk bebeğimi 31 haftalikken kaybettim. Kalbinde sorun vardı benim kinin. Rabbim yanina aldi erkenden. Zor ama mukafati guzel bır imtihan. Rabbim kimseye yasatmasin ama. Oyuzden korkunu cok iyi anlıyorum. Simdi ikinciye hamileyim. InsAllah bebislerimize sag saglim kavusurz.
-Reklam-
0 oy
(68 puan)

Senin durumunla ayni mi bilmiyorun ama benim bebegime de yirmi dort haftalikken beyninde 8.5mm aciklik var demisti doktor 10 mm ye kadar mormal sayilir ortalama 7 mm falan olmasi lazim biraz fazla girdum seninkinde demisti. Cok korkmustum dort bes hafta sonra gittk tekrar gecmis 6.5 mm dedi. Bebek biraz kocakali bi bebek kafa gelisimi onde belki onda. Oyle gorunmustur suan hic bi sikinti yok dedi insallahta oyledir ve gecmistr senin bebegininkide insallah gecer. Su toplamasi ile bu aciklik ayni sey mi bilmiyorum. Korkma gecer insallah hersey allahtan 

(376 puan)
Canım doktor bana ventrikülomagali dedi tanının adı yani kafada su toplanması. Açıklık ile ilgili birşey demedi. Kafasının büyüklüğü orantılı diğer gelişiminde de sıkıntı yokmuş. Bebeklerin çoğunda %80 oranda geçtiği görünmüş korkmayın dedi ama elimden gelmiyor ki düşünmekten başım ağrıdı
0 oy
(896 puan)

Rabbim sifa versin insallah 

(376 puan)
Amin inşallah
0 oy
(827 puan)

Canm Allah şifa versin inşallah sen ikili üçlü testleri falan yaptinmi 

(376 puan)
2 li ve 4 lü taramayı yaptırdım temiz çıktı. Ama doktorum temiz çıkmasımın bi önemi yok diyor :(

İlgili bir soru bulunamadı

650,017 soru

3,423,426 cevap

4,255,328 yorum

183,711 üye

...