0 oy
467 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (334 puan)

Kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun :) kayseride bulunan bayanlara olacak sorum biz 19+4 üz bebeğimle bugün de cinsiyetini öğrendik bir kızım olacak Allah nasip ederse . detaylı ultrason için devlet hastanesinde sıra kalmadı dedi doktorum özel hastanelerde kaç tl verip yaptırdınız bir de hangi hastane ve doktor tercih ettiniz? 

3 Cevap

0 oy
(299 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Hüma hastanesi 215 tl adnan hocaya yaptırdım kızılayda 100 tl idi fiyat 

(334 puan)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
(299 puan)
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(334 puan)

Niye kimse cevap vermiyor  :((

(865 puan)
Magnet hastanesinde 200tl canım. Tuncay beyin özel muayenehanesi var 300tl mustafa bey var 400tl. Tuncay bey doç. Mustafa bey prof. Benim bildiklerim bunlar.
(334 puan)
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,660 puan)

Canim ben fakültede 120 tl ye yaptırdım. Bi arkadasim humada 160a yaptirmisti. Sahsen fakülteden cok memnun kaldim. Tavsiye ederim. InsAllah saglikli sonuçlar alirsiniz..

(0 puan)
Evet çok duydum onuda. Hayırla kurtulursun canım inşallah dogumuda orda yapacaksın muhtemelen. Benim.ilk bebeğim 6 yıldır beklediğim bı bebek napcami şaşırdım o yüzden herşeyi soruyorum çünkü hiç bişe bilmiyorum. Başta Tekden Ahmet acere gittim çok memnundum ama maddi olarak yetemiyorum doğumda çok pahalı şehir hastaneside korkuyorum filan ama hayırlısı bakalım nere nasip olucak
(1,660 puan)
Sor tabi canim sorun degil. Bende ilk bebegimi 32haftalik dogdu kaybettim. Ozele gidiyordum bebegimde ayrintilida kalbinde sorun cikmisti ozel ozaman biz bakamayiz dedi doktorumuz yok falan filan. Oyuzden ozelden acayip sogudum. Acil sezaryen la dogurmustum. Buda sezeryan olacağı icin sehir hastanesine geldim direk. Allah tan bir mani olmaz ise hatice hanimda dogum yapacam. Normal olsun sezeryan olsun şehir hastanesinden cok memnun olan var. Sende korkma canim. Rabbim bebeğini hayirla kucagina aldirsin. Sana nasip etti ise nerde dogum yaparsan yap hic korkma.
(0 puan)
Başın sağolsun canım çok üzüldüm  rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde içimi rahatlattin Allah razı olsun bende 23. Haftamdayim Hatice hanıma gideyim en iyisi doğumda orda olacak gibi zaten diğer alternatif fakülte özel imkansız görünüyor dediğin gibi ozelin son dakika ne yapacağı belli olmuyor riskli durumları hemen gönderiyorlar başlarından yine devlet ellerine kalıyorsun. Bakalım hayırla o günlere gelelim de rabbim yardımcımız olur elbette...
(1,660 puan)
Amin Allah razı olsun canim. Aynen gercekten yine ne varsa devlette var. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Fakülte de iyi ama acayip kalabalık yer yok. Beni ilkinde orayasevk etmislerdi yer olmadigi icin eski dogum evine gittim dogumum orda olmusdu. Dusun o haftaya kadar ozele gidiyordum orda dogum olacakti guya. Inan insanin elinde hic bise yok. Hersey nasip. Rabbim sag saglim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinde gerisi hic onemli degil. Sende hic strese girme hersey olacağına varıyor.  Allah emanet olasin. Sormak istediğin bise falan olurda herzaman yazabilirsin canim.
(0 puan)
Haklısın canım rabbim bugunleri nasip etti inşallah sağlıkla kucagimiza almayı da nasip.eder. sorarım muhakkak sende Allah'a emanet olasın

İlgili bir soru bulunamadı

651,136 soru

3,427,765 cevap

4,260,356 yorum

184,036 üye

...