0 oy
607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
Çatı muayenesi olan bilgi verebilir mi kaçıncı haftada olunuyor ve zor mu 
Gebelik haftası 36+2

3 Cevap

0 oy
(1,136 puan)
bende carsamba gitim36+2 ydm sanci cikti biraz hic ama hic kendimi kasmadim gayet rahatiim hic acimadi kendini cekme kasma sikma normal rahat birak
(10 puan)
İnşallah acımaz normalde alttan muayene oldum ama aletle olmuştum elle hiç olmadım ondan biraz tedirginlik
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Ben 2 gün önce oldum . 36+0 dim. İlk gebeliğim benim. Doktor alttan bir bakalım dedi ben de özellikle sormadım detayını. Sadece kontrol sandım. Muayene etti ve bitti. Hicbisey anlamadım daha sonra söyledi ki çatı muayenesi yapmış. Yani hiç farkında olmadım bile. Bence püf nokta kendini kasmamak. Ben çok rahat bıraktım kendimi , muhtemelen o sebeple hissetmedim. 

Sonuçta gebelik döneminde rahim eskisinden daha yumuşak oluyor, esneme payı çok fazla oluyor. Mantıken çok acitmamali . Sadece ertesi gün hafif bir kasık ağrım oldu. Hepsi bu :)) Korkulacak gibi değilmiş ben de okuduklarimdan etkileniyor ve çok sancılı bir süreç olduğunu düşünüyordum. 

Zorunlu olduğuna yorum yapamıyorum ama sonuçta bebek ve çatı uyumuna bakmaları gerekiyor normal doğum düşünüyorsanız. Sanırım doğum anında kontrol eden de oluyormuş.
(10 puan)
Teşekkürler içimi rahatlattınız bende okuduklarimdan çok etkileniyorum herkes çok ağrılı zor bı muayene diyor bunları duydukça korkuyorum. Evet normal doğum istiyorum ama daha bebek dönmemişti salı günü gittiğimde inşallah dönmüş olur
(3,764 puan)
Evet benim doktorum da doğum anında bakalım dedi
0 oy
(54 puan)
Benim doktorum 38de yani bu hafta yapacak

İlgili bir soru bulunamadı

654,735 soru

3,441,746 cevap

4,275,753 yorum

184,982 üye

...