0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (272 puan)
düzenledi

Günaydın güzel anneler. Regenesis kapsül kullanan var mı? Bana dr.en baştan yazmıştı ,aynı zamanda coraspin de yazmıştı tabi çok kötü bir alerji yaşamıştım .Sonra bir dr.simdilik sadece folik asit kullan demişti. Bir hafta önce dr.ye gittiğimde regenesis kullan demişti. Ama eşim yiyeceklerden alıyorsun zaten vitaminini gerek yok fazladan ilaç alıp vücuduna yüklenmene dedi. Siz kullanıyor musunuz ,sizce kullanmasam olur mu ? 


Hepinize teşekkür ederim :) bazen diyorum iyi ki bu uygulamayı indirmişim kullanıyorum. Ne güzel bir şey yardımlaşmak paylaşmak ♥️☺️
Gebelik haftası 18+3

9 Cevap

0 oy
(6 puan)
Bütün gebelere veriliyor vitamin ilaçları. Yedikleri sen aldiklarin yeterli olmadığı için veriliyor zaten. Ben o ilacı uzun zamandır kullanıyorum
(272 puan)
Yani bence de yeterli olamadığı için dr.soyluyordur . Neyse kullanayım :)
(6 puan)
Bol bol nar ananas vehavucta ye onlar çok yararlı
(776 puan)
Kesinlikle kullannnnm ❤️ o balik yagi efff saaa neee.Benim bebegimin gelisimi geriden geliyodu .bastan beri kullandim simdi masallah kilosu da iyi boyu da ❤️☺️ ve hem benim vitaminlerim cok guzel kan degerlerim falan .hem de o cok saglikli
(6 puan)
Hatta ben ek olarak innate kullamiyrm oda güzel folik asit OMEGA filan var
-Reklam-
0 oy
(3,764 puan)
Kullanıyorum memnunum. Hayır yeterli olmuyor yedikleriniz hepsini bebek kullaniyor annenin depoları boşalıyor. Bu da kadının erken çökmesi demek. Doktor onermisse kullanın, eşler bu konuya da el atmasin :) 
(272 puan)
Ayy sorma valla her test her şey fazla geliyor onlara. Çok kurcaliyosun falan diye. ;) Aman ben kullanırım olmazsa nerden bilecek :))))
(3,764 puan)
Kendi anneleriyle kiyasliyorlar ama ki anneleri de çökmüş belli yaştan sonra bir sürü kronik hastalık çıkıyor ortaya. Ayrıca bizim yedigimiz her şey neredeyse gdo. devir eski devir değil. Kendine iyi bak ki güçlü ol canım.
0 oy
(363 puan)
Regenesis çok pahalıydı bende sadece folik asit olanından aldım
0 oy
(194 puan)
Bende kullanıyorum mide yanması oluyor onu içince onun dışında yok başka sıkıntı 
0 oy
(134 puan)
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum canım çok faydasıni gördüm doğum yapana kadar devam dedi doktorum 
0 oy
(134 puan)
Ayrıca cokg guzel bir vitamin takviyesi iyice içeriğini arastir benim eşimde içiyor mesela ilaç değil zaten bu takviye
0 oy
(965 puan)
Kullan canım eşine de bakma çok biliyor gibi benimki de bazen der ilaç alıcana çok ye diye ama o ilacın içindeki miktarı karşılamak öyle kolay değil. Regenesis max güzel bir multivitamin. Doğumdan sonra da kullanabilirsin ben öyle yapmıştım. 
0 oy
(612 puan)
Ben en başından beri kullanıyorum maddi olarak evet biraz  zorluyor. Düzenli olarak balık tüketimin varsa ki bu musilaj sebebiyle ben tüketme taraftarı değilim hamsi hariç. Kullanmanı öneririm.  Ama kilo yapıyor biraz :)
0 oy
(319 puan)
Ben kullanıyorum bunu bikaç aydır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
22 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Didemkle (774 puan) sordu
0 oy
9 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.

653,790 soru

3,438,212 cevap

4,271,680 yorum

184,743 üye

...