0 oy
446 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (84 puan)

Arkadaşlar  iki gün bebegim öncesine kadar çok hareketliydi yer degistiryordu  resmen dünden beri hiç hisedemedim  ama sadece biryerlere toplanıyor  bu hareketmidir bir sorunmu var acaba bebekte yol denilecek kadar hisetmiyorum Allah korusun normalmidir 29+5im<3

Gebelik haftası 29+5

3 Cevap

0 oy
(509 puan)
Tabi ki ilk işin bir doktora görünmek olsun bu içini rahatlatır fakat benim de şöyle bir tecrübem olmuştu ki beni çok korkutmuştu sıpa:) normalde kızım düzenli ve kendini hissettiren hareketlilikte iken 30. Haftadan itibaren hareketlerinde azalma hatta bazen hissedemediğim kadar hareketsizlik vardı. Doktora gittiğimde ise bir sorun olmadığı ortadaydı. Saha sonrasında minnak kuzuşum farkettim ki çikolata dobdurma yediğimde hareketlenmeye başlıyordu:) tıbbi bir yanı açıklaması var mı bilmem böyle birşey farketmiştim:))
-Reklam-
0 oy
(354 puan)
Bazen olur canm o düzensizlik sen bi acilde baktir
0 oy
(1,617 puan)
Oluyor oyle arada  37. Haftamdaydim her hafta mutlaka endiselendirdi beni 2 3 gun hareketleri azaltarak. Genelde pozisyonundan oluyor. Ya da siz cok yorulduysaniz o da yoruluyor olabilir. Doktorum ozellikle belirtti bana her bebegin mizaci farkli diye  bazilarinin gunde 3 hareket etmesi o bebek icin normalken bazi bebekler icin 10 hareket hissetmek az olabilir dedi. Ben hicbir zaman oyle cok sert hareketler hissetmedim zaten. Ama tabi cevremdekilerle de kiyasladim kendimi hep ve endiselendim yok yere. 

649,200 soru

3,420,302 cevap

4,251,685 yorum

183,484 üye

...