0 oy
160 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (742 puan)
Tövbe yarabbim ama ben çok sıkıldım artık kalkarken kasıklarıma bıçak batıyor gibi oluyor kilo zaten almış başını gitmiş . Şikayet etmiyorum ama artık zorlanıyorum hele temizlik yapamamak beni sıkıntıya soktu. 

Tüm bunları geçtim..

Acaba nasıl doğum olacak ? Çok mu sancı çekeceğim ? Doktorlar ilgili mi ilgisiz mi olacak ? Hemen zorlu mu geçecek doğumum ? 

Doğumdan sonra kilo verebilecek miyim . Bebeğime bakabilecek miyim . Allahım kafam da deli sorular .

Hele iki gündür amaan kim doğuracak diye geziyorum ortalıkta hiç de dogurasim yok :)
Gebelik haftası 32+5

2 Cevap

0 oy
(397 puan)
Biz de 32 yiz uykusuzluk, bel ve bacak ağrıları, iş yapınca hemen gücünün bitmesi, çarpıntım oluyor arada omuzlarıma bi anda 30 kilo biniyo bayılcak gibi oluyorum bu ne zor işmiş diyorum :) ama iyiyken de çok iyi ve mutluyum içimde bebişimle keyfimiz yerinde :)
(742 puan)
Aynen hiçbir sıkıntı yokken ohh ne güzel ama iş ayağa kalkmaya gelince yada bir iş yapmaya gelince bitiyorum .
(397 puan)
Az kaldı sabredip kavuşucaz. Doğumu düşünmek bile istemiyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(70 puan)
Bende 32+2 yim valla bende aynı durumdayım.Gece yatamamak ayağa kiramp girmesi yürürken sağ bacagim kalçama kadar ağrıması valla bı an önce hayırlısıyla alsaydık bebisleri çok zor olmaya başladı.Daha 8 hafta var doğuma nasıl geçecek bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
(742 puan)
Aynen valla ben çok 42 haftayı bekleyeceğine inanmıyorum ama 3 4 hafta daha bekleyelim sonra kolay dogumla sağlıkla dogurayim inşallah diyorum .

İlgili bir soru bulunamadı

652,403 soru

3,432,903 cevap

4,265,908 yorum

184,391 üye

...