0 oy
219 göst.
Doğum kategorisinde (216 puan)

Selamun aleyküm kızlar aranıza yeni katıldım sayılır ilk defa soru soruyorum :) İlk gebeliğim ve doğumdan korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum çok değişik garip bir korku nasıl tarif etsem bilemiyorum :( doğum yapan arkadaşlar kendi tecrubelerini ve kendimi nasıl rahatlatabileceğimi yazabilirler mi 

Gebelik haftası 31

3 Cevap

0 oy
(408 puan)

Simdiden korkma bence benim gibi 37 ol oyle kork :)) suan bunlari dusunme bence erken daha dogum icin ben bile erken diyorum kuzum bekler insallah 3 hafta daha.

(216 puan)
İnşaAllah :)
-Reklam-
0 oy
(1,710 puan)

Herkes doğuruyor bwn mi doğuramicam diyorum çok pis gaza getiriyorum kendimi

(216 puan)
Bende aynısını yapıp anlık rahatlatıyorum kendimi :)
0 oy
(162 puan)

Benim ikinci gebeligim. O korku olur tabi çok normal. Ama bebeğin için herşeyi göze almaz mısın onun için en iyisi bi problem olmadığı sürece normal doğum. Onun için de zor bir süreç dusunsene yeni bi dünyaya gözlerini açacak nefes alınca cigerleri aciyacak. O minicik bedeniyle bunlara katlaniyor da senin son 1 saatte çektiğin ağır sancılar mi zor geliyor. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim.

(216 puan)
Tabiki bebeğimi düşününce hiçbişeyi gözüm görmüyor ama erken doğum sebebiyle hastanede yattım o zaman psikolojik olarak çok etkilendim ve korku başladı çok şükür durdurdular şu an bi sıkıntımız yok ama biraz korku kaldı oda geçer inşaAllah napalım. Amin İnşaAllah hepimiz hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucağımıza :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,187 soru

3,412,945 cevap

4,242,732 yorum

182,931 üye

...