0 oy
245 göst.
7 Ekim 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (2,964 puan) sordu
32. Haftamdayım. Geçen günlerde karnımda minik minik çatlaklar oluştuğunu farkettim. Çok su içen biri degilim. Normalde de cildim kurudur. 

30. Haftadan bu yana her gün bebek yağı süren biriyim. 32'de çatlağı görünce ister istemez moralim bozuldu. Bu defa günde 3 kere bebe yağı+ arko nemlendirici krem sürmeye başladım. Cilt gerildikce daha kuruyor çünkü. Pul pul bile olabiliyor. Birkaç gün geçti bir baktım. Çatlaklar ilerlemeden sönmeye başlamış. Şuan pek bir şey kalmadı. Hâlâ günde 3-4 kez nemlendiriyorum. 

Yani çatlakları erken farkedip nemlendirmeyi arttirirsanız ilerlemeden geçiyor. Ben böyle gözlemledim. Eğer nemlendirmesem çatlak büyüyecek ve hep vücudumda kalacaktı.

Bir de yağlardan ziyade krem tarzı ürünler tercih edin. Kremler daha koyu kıvamlı oldukları için daha etkili oluyor. 

(Çok büyük catlaklarda işe yarayacağını düşünmüyorum)

1 cevap

0 oy
7 Ekim 2021 (3,785 puan) cevapladı
Teşekkürler, aklımda bulunsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 204 göst.
0 oy
3 cevap 357 göst.
0 oy
8 cevap 373 göst.

1,508,608 soru

24,620,852 cevap

364,597 kullanıcı

...