0 oy
430 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (66 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar, 3 yıl evliyim hamile kalamıyorum defalarca hastaneye gittik hiç bir sonuç çıkmadı bu durumu yaşayan var mı veya ne yapmam gerekiyor. 
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(57 puan)
6bucuk yıllık evlıyız. Hersey yolunda olup, en az 3 yıl birlikteliğe ragmen gebe kalmama durumu tanımlanamayan infertilite olarak geciyor. Bize de hep oyle dediler. 1 femara 2 aşılama 2 kez tup bebek tedavısı gorduk yıne olmadı. Artık vazgecmıstık herseyden ki dogal yolla gebe kalmışım sımdı 28 haftalıgız. Oglusum olacak❤️ Allah gecıktırıyorsa guzellestırıyordur, sabırla tevekkulle beklemek lazım. Allah dileyen herkesın gonlune gore versin, kucagını doldursun insallah. 
-Reklam-
0 oy
Eşinizde muayene oldu mu
0 oy
(134 puan)
Merhabalar sizleri nacizane tavsiyem bu konuda gerçekten artık düşünmeyi bırakmanız ve ilişki pozisyonlarınızı değiştirmeniz . Genellikle kadının altta erkeğin üste olduğu ve kadının erkeğe yüzü dönük olduğu pozisyon öneriliyor ama benim hamile kalmamdaki en etkili yöntem kadının altta erkeğin üstte kadının sırtı erkeğe dönük olduğu pozisyon oldu . İlişki bittikten sonra yatakta 5 dakika beklemeniz yeterli . Yumurtlama günlerinizi uygulamalara göre değil de yumurtlama testlerine göre takip edin ve regl olmaya 1 gün kala ve reglin son günü ilişkiye giren çünkü rahim aşağıda olduğu için sperm daha rahat ulaşım sağlıyor . Eşiniz eğer yağlı besleniyorsa acilen bırakmalı bu gebelikte çok önemli bir unsur , sizin için de geçerli . Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız ama herşeydeh önce asla stres yapmayın siz stres yaptıkça yumurtalıklarınız geri çekiliyor 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,223 göst.
0 oy
25 cevap 1,427 göst.
13 Ekim 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Ayseozturk (0 puan) sordu
0 oy
8 cevap 229 göst.

652,817 soru

3,434,464 cevap

4,267,718 yorum

184,491 üye

...