0 oy
407 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Arkadaşlar dün çatı muayenesi yapıldı.dun akşam küçük kırmızı bir leke geldi. Bugünde  küçük kahverengi bi leke gördüm. Peceteye silince sümüksü kahverengi akıntı geldi. Sonrasında da hafif hafif geldi. Bu nişan mi ? Hastaneye gitmeli miyim ? Nisan gelse de gitmemize gerek yok hemen doğum olcak demek değil diye kaldı aklımda ama emin de değilim size sorayım dedim ilk gebeliğim .
Gebelik haftası 40+1

3 Cevap

0 oy
(144 puan)
Suyun gelmeyene kadar gitme bence 
(30 puan)
Sorun olmaz di mi nişan gelmesi bi sorunun göstergesi diildir ?
-Reklam-
0 oy
(55 puan)
Benımde aksam geldi sancılarım artı hastaneye gittim ama acılma da yoktu nts de sancı cıktı ama yatıs istemedim eve geldim bekliyorum 
(30 puan)
Alttan mi baktılar çatı muayenesi? Korkulu rüyam
(253 puan)
Alttan bakmadan anlaşılmaz açıklık korkma bisey olmuyor kendini kasma kasarsan acır...
(30 puan)
Benim dün yaptı ebe ama aşırı acıdı normal doğumdam korktum bu yuzden. Soktu iki parmağını soktuktan sonra sert bi şekilde itti kendini kasıyosun diyo da canım yanınca kasmamak da elimde değil di  Napicam bilmiyorum.
0 oy
(50 puan)
Benim 1 haftadır nişanim geliyo bugünde geldi mesela hafif kanlı bır şekilde . Eğer şuan ağrıların yoksa gitmene gerek yok hastaneye ama ağrıların başlar ve sıklasirsa suyunun gelmesini bekleme git hastaneye çünkü her doğumda su gelicek diye birşey yok . Doktoklar patlatabiliyo canım . Allah kolaylık versin :)
(30 puan)
Amin canım sana da Allah kolaylık versin inşallah kolay normal doğumla sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
(55 puan)
Benımde dunden beri az az kanama seklinde nisanım geliyor
(50 puan)
Sancin gelene ve sıklasana kadar girme hastaneye ben gittim öyle bı yanlışa düştüm 2 gün annemden emdigim süt burnumdan geldi doğumda yapamadan eve geldim o yüzden sancin siklasmadan gitme hastaneye canım nişan geliyo ama sancı düzensiz geliyo su gelmediği sürece ve sancı siklasmadigi sürece gitmeyin hastaneye :) Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 563 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.

652,840 soru

3,434,570 cevap

4,267,839 yorum

184,502 üye

...