0 oy
323 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
kapalı
Dün sabah nişanın gelmişti Acile gittim Bakındım sancılarım felan düzensiz olduğu için evime gelmiştim bugün sabah birşey yoktu şu anda akşamdan beri sürekli belim ağrıyor Üstelik Alta baskı yaşıyorum sanki birşey ittiriyor gibi 2 cm açıklık vardı dün muayene edilince doktor söyledi Acaba ne yapmam lazım çok şiddetli degil ağrılarım ama alta vuran şey çok acıtıyor 
Gebelik haftası 39+6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(559 puan)
Nişan geldikten sonra hastanede olmanız gerektiğini biliyorum. Çünkü bebeğin dış dünyayla arasında olan o tıpa diyeyim nişan gelince enfeksiyon kapma riski oluyo ve  bu yüzden de doğumu hastanede beklemeniz gerekiyo diye biliyorum. 

Onun dışında açılmayı hızlandırmak için merdiven inip çıkabilir, yürüyüş yapabilir, squat yapabilirsiniz. Pilates topumuz varsa üzerinde hafif zıplama ve kalçayı dairesel hareketlerle çevirerek egzersiz yapabilirsiniz. Sıcak duş iyi gelecektir. İlişkiye girmek açılmaya ve doğumu kolaylaştırmaya iyi gelirmiş. Bildiklerim bunlar. İnsAllah sağlıkla doğum yaparsınız. 
(234 puan)
Merhabalar bnmde nisanim geldi sanırım ama sabahı bekleyeceğim çok az bel ağrım var doktora gitmeli miyim şu anda
-Reklam-

651,213 soru

3,428,079 cevap

4,260,636 yorum

184,063 üye

...