0 oy
1,500 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
kapalı
Eşim isim konusunda sorun çıkartıyor iki isim koycaz bi ismini ben koydum 2.sine yeğeninn adını koymak istiyo eşimi de kırmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum. 
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

11 Cevap

+1 oy
(312 puan)
Neden yeğeninin adını koymak istiyor ki zaten o isimi taşıyan biri var ne diye kopyaliyirlar anlamıyorum 
(6 puan)
Bu durumda ne yapabilirm.
(444 puan)
Siz onu birde bana sorun. Allahım hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri başımın etini yiyiyorlar. Eşimle başta karar verdik. Asel dedik. Anlaştık. Hamile olduğumu öğrenen.görümcelerim annemin ismi olacak diye tuturuyorlar. Bana karşı birşey diyemiyorlar ama eşimi dolduruyorlar. Ya Allah aşkına madem annenizin ismine o kadar meraklısınız. Bizden hariç. 3 abiniz 2 ablanız evli. Onlarda koysaydınız. Resmen 8 aydır kan kusuyorum.
(262 puan)
Arkadaşlar isim konusunda birbirinizi kırmayın ya. Yeterki anlamı güzel olsun. Ben 3 sene önce babamı kaybettim abim ve yengem oğullarına babamın adını koydular. Çok mutlu oldum. Şimdi 2. Oğlum doğacak eşim kayınpederimin adını koymak istiyor ismail vefat etmedi yaşıyor. Bende kabul ettim. Peygamber ismi anlamıda çok güzel.
(312 puan)
Teşekkür ederim
(444 puan)
İslim manası yokki.. Asel ismi cennetteki 4 bal ırmağından bir tanesi
-Reklam-
0 oy
(330 puan)
İsim ne ki sen ne karar verdin koydun hem ne olcak sende kullanmayı verirsin olur biter kırma eşini baze eşler var asla müsade etmiyor isim konusunda eşlerine sen gene iyisin ilk ismi sana müsade etmiş ;)
(6 puan)
İki isim de çok güzel canm sen yekta o da a göktuğ diye seslensn huzursuz olmaktan iyi
(330 puan)
Sende yiğit dersin eşinde Asaf  sonra bakmışsın herkes yiğit der,!)
(6 puan)
Haklısın canm sen olsan ne yaparsın
(436 puan)
Ay Asaf için eşimle hiç anlasamioduk ben çok seviyorum Asaf ismini üç kez kura çektik hepsinde de Asaf çıktı eşim ikna oldu sizde deneyin isterseniz
(6 puan)
Asaf ismini çok seviyorum görümcemin oğluyla aynı olacak diye istemiyorum
0 oy
(6 puan)
Arkadaşım kaynınn oğlunun ismini koymuş ikisi de çift isim ben çok takıntı yaptım galiba
(6 puan)
Arkadasn soyadları da aynı ben çok kafaya taktm galiba:-(
0 oy
(6 puan)
İnann çok kötüyüm :-(
0 oy
(406 puan)
Yani bence isim konusuna takılmayın. Biz bazen bazı şeylere fazla önem veriyoruz. Sonrasında önemi bile kalmıyor. Çok istiyorsa ise koyun. :) Sonra buna mi takıldım dersiniz. Sağlıkla gelsin bebisler. 
(6 puan)
Görümcemle aynı ilde de değiliz.
(6 puan)
Çevrenin lafları benim moralimi bozacak diye tedirginm özendi koydu başka isim mi yoktu vs vs..
(6 puan)
Yeni çıkan isimlere bende çok sıcak bakmıyorum
(406 puan)
İsterseniz ayni evin içinde yaşayın. Ünlülerin hepsi kendi adlarını koyuyorlar. Nolacak ki :) inanın dert ettiğinize değmez.
(6 puan)
Eşim çok iyi çocuklarına evine düşkün bi insan fakat isim konusunda üzüyo bi isim için üzmek istemiyorum sonra vicdanen huzursuz olurum diye. Böyle bişeyi çevreye de anlatamıyorum. Saçma bi konu ama insan ister istemez takıyo
0 oy
(6 puan)
Fikirlerinze ihtiyacım var 
0 oy
(901 puan)
Ben sirf bu yüzden iki isim koymak zorunda kaldım babasinin ismini koymak istedi ben istemiyordum keşke koymasaydik keşke birakmasydim eğer sen dedim babanın ismini koyarsan bende dayımın ismini koyarım buarada benm babamin ismide kayın pederle aynı ama annemle ayrilar ben istemiyordum sonunda o babasnn bnde daymin ismini koydum 2. Oglandada ben koydum iki isminide 3. Olucak oda kız onuda ben koyucam nasipse :)
(6 puan)
Üzüntüden mahvoldum
(901 puan)
Bu erkeklerin isim takıntısı hiç anlamıyorum üzme kendini canım sende o zman iki olsun de sen kendi koydugun ismi soyle oda kendi kydugu kendini yıpratma bu kadar
0 oy
(560 puan)
Çok istiyorsa kırmayın.benim oglumun adi yigit alp..6 yil cocuk olmadi bi suru tedaviler gorduk bu surecte hangi doktorda tutarsa onun adini koyucaz demistik..tup bebek doktorumun adi yiğitti.ilk adıni yigit koyduk esimde 2.ismi alp koydu.ama kimse yigit alp demiyor herkes yigit diyor.2.isimler genelde kullanilmiyor zaten..asaf yerine alp koyalim diyin belki kabul eder. :)
(6 puan)
Keşke kabul etse
(901 puan)
Aynen ya iki isim kullanilmyor benm ilk oglumun ismi Mehmet mikail ya Mehmet derler ya Mikail 2. De Asaf Ömer ben yine tek isim kullancaklarini bilgidim için başa Asaf yaptım ama Asaf diyemeyen buyuklermzde Ömer diyor :))
0 oy
Biz de iki isim verdik. Eşim Azra ismini çok istiyordu. Ama benimde kuzenin çocugunın adı idi. Kesinlikle olmaz dedim. Sonradan o da anladı. Bi ismini ben bi ismini eşim koydu. DEFNE DURU olacak kısmetse 35+1 den selamlar :) 
0 oy
(577 puan)
Sen bence fazla abartmışsin kırmak istemiyorum napim diyorsun kırmak istemiyorsan koyacaksın o zaman arkadaşım ben şahsen gorumcemin oğlunun adını koyabilirim bu isim bitek onda mevcut değil 9 haftalık hamileyim oglum.olursa kayinbabam rahmetliyi çok severdim onun ismini koymayı düşünüyorum eşim de çok memnun oldu kendini de ortamı da germeye gerek yok diye düşünüyorum 
0 oy
(116 puan)
Bende aynı şeyi yaşıyorum burda bekleyeyim bari fikir olur ilk bebeğim eşim dedesinin ismini istiyor abisinin  de ismi aynı abisi berbat bi adam aklınıza gelecek her abidikgubidik isleri var ben çok üzülüyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 261 göst.
29 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gunay22 (38 puan) sordu
0 oy
5 cevap 237 göst.
0 oy
11 cevap 366 göst.

649,709 soru

3,422,326 cevap

4,254,143 yorum

183,624 üye

...