0 oy
716 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (112 puan)
düzenledi

Değerli arkadaşlar,Sinovac 2 doz Çin aşısı olup yan etki yaşamayan var mı?Alerjik bir bünyeye sahip olduğunuzdan veya diğer aşıların yan etkisinin daha çok olduğundan dolayı mı Sinovac Çin aşısını tercih ettiniz?3.doz olarak Alman aşısı oldunuz mu  olduysanız hangi zaman aralığında  ne kadarlık  sürede 3.doz aşınızı oldunuz?Teşekkürlerimle. 

Haftaya rutin kontrolüm var .Doktorum Alman önerdi.Benim bünyem hassas ,doktoruma danışıp Sinovac mı olsam diyorum.Sinovac da içime sinmiyor ,Alman aşısının koruma durumu daha yüksekmiş.Anlayacağınız nereden tutsam elimde kalıyor.Biz değerli hamilelerin ne zor kararsızlıkları varmış.Allahım tez zamanda sağlıkla canparçalarımıza kavuştursun bizleri .Amin.
Gebelik haftası 15

8 Cevap

0 oy
(530 puan)
Ben ilk dozumu 18 haftalıkken oldum hafif bi kol ağrısı dışında bi etkisi olmadı şükür,yaklaşık 1 hafta sonrada 2.dozumu olucam nasipse.Gerekirse doğumdan önce 3.dozumuda olurum
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan)
Benim dogumumu 1 hafta kaldi. Aşı olmadm. Dogum sonrasi için doktoruma sordm. Emzirme doneminde olqblrsn dedi. Biontec önerdi. Ben de dedim hangisinin yan etkisi azsa onu olmak isterm. O zaman sinovac ol dedi. Biontec koruyuculugu fazla sinovac yan etkisi az dedi.
(148 puan)
Kimisi 12 saat emzirmeyin diyor kimisi de direkt emzirin bebeğe de antikor geçsin diyor
(423 puan)
Bir çocuk dr u emzirmenin 6.ayında olun gibi konuştu hamileyken önermedi bir videoda. Amaan herkes farklı bir şey diyor
(1,634 puan)
Kendi tercihime biraksalar olmam fakat mecbur olmak zorundaym. Yolculuk yapacağım, sonrasında çalışacağım. Sürekli pcr yaptıramam. Bir an önce 2 doz olup aradan cikaraym
(423 puan)
Allah yardımcın olsun canım. Yan etkisi olmaz inşallah. Allah muhafaza etsin
(1,634 puan)
İnşallah cok tesekkur ederim ❤
0 oy
(51 puan)
24 haftalıktım aşılarımı yaptırdığımda eski doktorum sinovac yaptır gebelikte biontech olmaz demişti canlı aşı olduğundan, şimdi önümüzdeki hafta 3.  Doz biontech olcam şimdiki doktorumda biontech zararlı değildi yaptırabilirdin dedi.

Sinovac da hiçbir yan etki yaşamadım, inşallah sende yaşamazsın canım.
0 oy
(125 puan)
Ben 3.doz biontech oldum.20haftaliktim. çok şükür yan etkisi olmadı.sinovacta da yaşamadım.Hayirli doğumlar dilerim.Saglicakla kalın.
(112 puan)
Çok teşekkür ederim.
0 oy
(669 puan)
Bugüne kadar yaptırdığıniz aşilarda herhangi bir yan etki gördünüz mü . Gördüyseniz bunda da görürsünüz diye düşünüyorum çünkü bazı bunyeler hassas oluyor. Bazıları burda tetanoz aşısı olduktan sonra da ağır yan etkiler geçiriyor. Ben ilk doz biontec oldum sadece vurulan kolumu hareket ettirirken hafif ağrı oldu o kadar tetanoz aşısı da o kadar bı etki yaptı 
0 oy
(1,399 puan)
Doktorum bana, hamıle olduğum ıcın snavak ol dedi bıontec ates yapabiliyor buda hamileler İcin tehlikeli dedi ilk asımı 21 de 2. Yı 24 de oldum suan 28 haftalıgım 3. Doz İcin ekimin son haftası na randevu veriyor yaklaşık 2 2.5 ay sonraya 
0 oy
Su an sinovac onerilmiyor ileri ilac alerjim var hangi ilaci kullansam yan etki yapar ama biontech te olmadi hicbisiy cok şükür. Bir tek dedikleri gb kol ağrısı. Alerjik sok gb birseyden korkuyorsunuz galiba trilyonda bir ihtimal;)
(1,362 puan)
Alerjik şoku yaşamış biri olarak söylüyorum inanın trilyonda bir değil ve ölümü yaşamak gibi bişey.. Bende aynı nedenle biontech olmak istemedim çünkü bünyem alerjik doktorumda önermedi zaten
Ilac alerjisi olan birisi olarak alerjik soku tahmin edersiniz ki bende yaşadım hic bisiy olmasa insan bi parol atiyor omru boyunca;) ben biontechin alerjik sok yapma olasiligindan bahsediyorum. Saglik calisaniyim yasadigimiz sehirdeki dr ve hemsire arkadaslarjn deneyimleri bu sekilde;)
(1,362 puan)
Hayır ama kesinlikle olmaz diyemeyiz yinede... Bünye farkı işte..
Tipta ya hic ya hep diye birsey yoktur okuduysaniz trilyonda bir ihtimal dedim bu da bir ihtimal.
0 oy
(1,362 puan)
Hem bünyem alerjik diye hemde doktorumun önerisiyle sinovac oldum ben 1. doz henüz ama bi sıkıntı yaşamadım... 20de tetenoz aşısı oldum 2 hafta sonra sinovac.. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
30 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Meva Mehmet (112 puan) sordu
0 oy
16 cevap 759 göst.
3 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Meva Mehmet (112 puan) sordu
0 oy
13 cevap 736 göst.
0 oy
3 cevap 269 göst.
31 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Meva Mehmet (112 puan) sordu

654,576 soru

3,441,111 cevap

4,274,876 yorum

184,933 üye

...