0 oy
1,169 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (170 puan)
30+5 haftaligim son günlerde hiç olmagi kadar gazim oluyo alttan yelleniyorum sürekli eşime karşıda ayıp oluyo ama tutulacak gibi değil hamilelikten dir deyip kiviriyorum benim gibi olan varmı acaba.. 

16 Cevap

+2 oy
(1,716 puan)
Ayy sabah sabah ne güldüm ya:) haftaya sayenizde müthiş başladım umarım oyle devam eder :) Evet bende de öyle oluyor bebekten bebekten diyip kıvırıyorum:)
-Reklam-
+1 oy
Kız herkes öyle bence benim eşimde aşkım acaba bende oglumuzu odasında mi yatsam doğuma kadar zehirlersin diye korkuyorum dedi geçen :))) git rahatsız oluyorsan 2 senedir horluyon bir kere şikayet etmedim dedim bomba gibi patlatıyon dedi:)))
(170 puan)
Geçende :))) ben eşimi korkuttum uykusunda gece baya sesli çıktı fırladı yerinden ne oldu ne oluyo diye korktu.. yok bişey yok yat uyu dedim.. sabah hiçbirşey hatırlamıyodu.. ay ben bile şaşırdım çıkan sese :)))
Benimki hala dalgasını geçiyor unuturmu asla olsun bende onunla birlikte gülüyorum
:D ay ölücem :D :D  ben de biri öyle yapınca bi bakın donu yırtılmış mı diyorum senin ki de o hesap olmuş :D :D
Aynen sanki kendisi kaçırmıyor ben diyorum ben hamileyim istemeden oluyor sen sagliklisin kendine sahip çık diyorum bende
Tabi canım doğal bişey bu,Allah öyle yaratmış yani
+1 oy
(268 puan)
Ayyy  tebessüm  etttim  valalh  ınanin  bendede  var gece  eşim  duymuş  ben farkinda  değilim  sabah  uyandım  ki eşim  sende hiç gaz  sorunu  yoktu  çok  tatlı  bir şekilde  nazik  gaz koyverdin dedi  bii  utandim  allahım  çünkü  hiç  olmamıştı  olmazda hamileliktendir  ya takilmq  ben sana ttakılıyorm    dedi :D 
0 oy
(887 puan)
Alttan derken
(170 puan)
Allah Allah iki yerden gaz çıkarmıyomuyuz biri ağızdan biri arkadan işte.. birine geğirmek diğeri yellenmek deniyor ya.. osu... Yani
(887 puan)
Tamamda senin gibi olan olsa napacaksın yapmıcakmısın :D normal değilmi osurmak utanma boş yere doğal ihtiyaç vucudun
0 oy
(474 puan)
Biz nerden cıkarıyoruz acaba merak ettim
:)))  ağızdan da oluyorya onu kastetmiş,geğirmek yani.. güldüm sabah sabah:) Bebislerimiz sağ Salim sagliklica doğsun da gerisi boş :))
(474 puan)
He hee valla sabahın körunde okudum anlamadm :))) Amin sağlıklı dogsunlar yavrular
0 oy
(659 puan)
Ben 31.5 im kimseye yakalanmamak için lavaboya koşuyorum kendimi olabildiği kadar sıkıyorum
0 oy
(813 puan)
İlk bebekte hastane onun de uzun süre oturup kalktıktan sonra ulu orta yerde gtm uyustu pırt pırt 5 dk durmadan çıktığını bilirim. Eşimin dibinde. Şimdi 3 ye hamileyim de bunda olmuyor gaz falan. Hatta normalde hiç tutmam içimde evde falan salarım bundw oda yok anlamadım ki. 
0 oy
(965 puan)
Benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı gaz problemim şimdi 26. Haftadayım hala yok şükür :) acaba üşütüyor ya da çok gaz yapacak şeyler yiyor olabilir misiniz :) 
0 oy
(2,627 puan)
Canim bebek baski yapiyo iyice  benimde oleydi istesende tutamiyosun ama tutmak da iyi degil sancisi cok fena oluyor 
0 oy
(101 puan)
Ben de öyleyim ya hamilelik baslaıdıgndan beri sürekli hele simdi ilaçlar kullanıyorum daha çok olmaya basladı daha dün aksam dedim çok gazım var farkındayım kokutup duruyorsun diye güldü eşim ikizleirm var napıyım 3 canlıyım 3 kişiden çıkıyor gibi düşün diyorum
0 oy
(436 puan)
Sabah sabah ne güldüm ya inan hepimizde aynı dert var heleki eşim uyudugunda daha rahat saliyorum 
0 oy
(294 puan)
Benimde ilk gebeligimde çok oluyodu doğumdan sonra geçti.bu sefer de hiç olmuyor inanın rahatsızlık veriyo hep keşke bende gaz cikarabilsem :)
0 oy
(3,764 puan)
Tutma içinde sal gitsin :) hem bebisin baskısı hem ilaçlar buna sebep. Kontrol edebiliyorsan insansız hava sahasında ama tutamiyorsan yap gitsin
0 oy
(290 puan)
:)) bendede oluyor . Oğlun yapıyor ben yapmıyorum diyip geçiştiriyorum.
0 oy
(130 puan)
Aahaa kız güldüm Allah iyiliğini versin normal yani canım bu hamilelikte daha normal takılma bir osu...  bin doktora bedel der annem hele gebeyken tutmayın utanıyoruz diye
0 oy
(238 puan)
Yorumlarıda okudum da birlikde olduğunuz adamdan kocanızdan mi utaniyorsunuz kizlaaarrr :)))))ilk.gebeligi herhalde utananlarin:))) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
18 Ocak 2023 Doğum kategorisinde Rabiakeles123 (16 puan) sordu
0 oy
5 cevap 202 göst.
14 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde Nurr0034 (538 puan) sordu

649,320 soru

3,420,787 cevap

4,252,416 yorum

183,518 üye

...