0 oy
789 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (90 puan)
düzenledi
Merhaba arkadaşlar,

Sizce biberonu ve sağma pompası doğumdan önce mi sonra mı almalıyım? Hangi biberon olmalıdır? Normal cam klasik biberonlar mı, yoksa 5 kat daha pahalı olan yenidoğan biberonlardan mı? Klasik olanın ağzı büyük oluyor biraz biliyorsunuzdur.

1 yıl sonra gelen Edit: Hiç biberon almadık, 6 aylıkken suluk aldım şimdi de pipetle içmeyi öğrettim :) ihtiyaç olursa sonra alırsınız siz de.
Gebelik haftası 37+3

10 Cevap

0 oy
(3,236 puan)

Emziricem kesinlikle kararliyim dersen alma. Zaten hastanede sütunun gelmedigi durumlarda siringayla mama veriyolar bebege biberona alismasin diye. Kenarda dursun belki lazim olur dersen de o 5 kat pahali olanlarin agiz kismi aylık oluyo. Belki çok sonra kullanirsn küçük gelebilir. Ben bi tek sagma pompasi düşünüyorum o da sütüm gelmezse diye. Sagdigim sutu de yine biberonla degil kasikla yada siringayla veririm... Yani aslnda öyle hayal ediyorum sonrasinda sartlar gerektirirse mecbut aliriz. Eczanelrde fln heryerde var biberon esimde bi kosu gider alir cok gerekli görürsek

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan)

Şimdilik yeni doğan biberonu en küçüğünden ondan alsan iyi olur sezaryen falan olursn gec çıkarsn falan bebeğe biberonu isteyip az mama veriyo hemşireler bide sağma pompası yda makinesi kesinlikle almanı öneririm sütün çok olursa sağar dolaba koyarsn ben kızım da sütüm çoktu deli gibi sağıp döküyodm şimdi tecrübeliyim öyle yapıp buzluga atıcm..

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
(1,463 puan)
Rica ederim cnm :)
0 oy
(510 puan)

Ben wee nin antikolik biberonunu aldım canım. Tabiki önceliğimiz emzirmek fakat süt gelmezse diye tedbir amaçlı 1 tane biberon aldım. Hastanedeyken lazim olursa onu kaynatma şansın olmayacak önceden alabilirsin bence.

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy

Ben ilk bebeğimi sezeryan doğum yaptım maalesef bebeğimi yoğun bakıma almışlardı sütüm çok azdı kesimlesin diye hastaneden elektrikli pompa vermişlerdi eve gelince de kendim aldım eczaneden yani eczanede pompalar bitmiyor ya şimdi alırsın belki gerek olmaz elinde kalır bebek emerse pompaya gerek yok , biberon diyorsan istersen bi tane cam al evde bulunsun emzik kısmını bebeğin ayına göre alırsın bence benim fikrim 

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
(1,190 puan)

Biberon ne olur olmaz diye yeni doğan aldım ama emzirme pompası almadım aldık mı iyisinden almak lazım şimdi alırım gerek kalmaz elimde kalmasın diye gerek duyunca almayı düşünüyorum onun ürün küçük el pompası aldım onu da süt sağmak için değil bazen göğüs ucumun içe kaçtığını düşünüyorum öyle durumlarda dışarı cikartim öyle emzirirke diye 

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy

Ikisini de aldim dogum cantama da koyacagim. Ne olacagi belli olmaz belki sutun gelmez mama verirsin biberonlar veya sutun vardir bebek ememez pompayla sagarsin verirsin biberonla. Biberon tehlikeli deil ama Cocugu ac birakmak tehlikeli hasta olabiliyor. O yuzden bence hastane cantanda muhakkak bulunmali

Biberona alisir falan diyorlar da etrafimda cok var gerekli durumlarda mama veya sutunu biberonla verip emzirmeye normal bi sekilde devam edenler.
(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
(856 puan)
Ben nuk aldim cam biberon setini boyut boyut degisiyo sut sagma makinasi almadim herkesin ihtiyaci olmuyo bide instwgramda bi hemsire var elle sagilan sut ve makinadan cikan sutu paylasmisti yari yariya daha fazla dolmustu elle sagdiklari 
(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
(507 puan)

Normal bir biberon al her ihtimale karşıbulunsun. Eğer süt yetmese  biberon kulanacaku san ondan sonra alırsınız daha iyisini. Ben biberon setini aldım iciniç sadece küçükü biberon kullandım. İlk iki gün sütum YK diye mecburen biberonla mama verdim. Sonra gerek kalmadı. Hatta bazı bebeklerde biberon almıyor. Benim bebeğim emzik almıyor mesela. Bı hevesle alıyorsun ama bazı şeyleri sonradan lazim olmuyor. 

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
(7 puan)

Biberon-emzik almayın alın diyenlere kulak asmayın bebeğiniz ilk günler hemen memeye adapte olamasa bile bir sürü alternatif besleme yöntemi var. 

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
(252 puan)

Ben ilk dogumumda hic biberon almadim 4 ay kadar sadece anne sutu verdim ama sonrasinda doymadigini anladim 6 aylik biberonlardan aldim. Bence emzirmeyi dusunuyosan biberon alma cope gider paran. Ama emzik al ben bi ay sonra filan ben hemen verdim cok yardimci oluyo emzik :))

(90 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim
(90 puan)
Biberon düzenlemesi.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 259 göst.

653,922 soru

3,438,714 cevap

4,272,213 yorum

184,772 üye

...