0 oy
246 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Merhaba. İki gün önce ultrasonda kese göründü. Hamilesin dendi. Akşamına kanamam başladı. Parça düşürdüm. Fakat sancım yoktu. Acile gittik. Test yaptılar. Kese var ama net değil. Kanaman çok az. Düşük diyemeyiz. İki gün  sonra gebelik testi için gel dediler. Kanamam Hâlâ sürüyor. Adet kanaması gibi. Hiç sancım yok. Acaba Düşük mü değil mi? Hamile miyim değil miyim? Kafam çok karışık. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Gebelik haftası 8

3 Cevap

0 oy
(136 puan)
Canım yerleşme kanaması olabilir bende de öyle olmuştu
(136 puan)
Ama doktora gene görünün
(8 puan)
Adet kanaması gibi miydi sizinki de?
(136 puan)
Evet canım
(8 puan)
Düşükmüş benimki. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim yorumunuz için
(136 puan)
Canım kısmet valla canım hayırlısı neyse o olsun
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan)
Yerleşme kanaması kahverengi olur. Kırmızı kan taze kandır ve hiçbir hamilelikte kanama istenilen bir şey değildir. Düşük tehliken  olabilir bence doktora görün ben öyle ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim.
(8 puan)
Doktora gittim. Bu kadar kanamayla düşük olmaz dedi. Geri gönderdi. Yarın yine gideceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
(1,445 puan)
Rica ederim ama benim bu gebeliğimde de az bi kanama vardı yine de düşük riski dediler Progestan verdiler fitil ve neredeyse 18. Haftaya kadar da kullanacağım. Siz yine çok dikkat edin geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
0 oy
(1,597 puan)
Ben çok az olan koyu kahverengi lekeyle küçük bı parca düştü düşük yaptığımı öğrendim ondan sonra kanama dönüştü tam adet kanı gibi oldu ve birçok kez parça düşürdüm üstelik daha yeniydi 5 haftalıkti burdakiler yerleşme felan fistan dediler doktorum düşük dedi yerleşme kan ile olmaz dedi 
(8 puan)
Anladım. Hayırlısı olsun. Tekrar gideceğim doktora. Teşekkür ederim yorumunuz için.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 354 göst.
10 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde EdaE23 (58 puan) sordu

649,840 soru

3,422,778 cevap

4,254,626 yorum

183,668 üye

...