0 oy
326 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (195 puan)
Mrblar kizlar 33+3 haftalığım şekerim var sabah 8 akşam 6 insülin kullanıyorum akşamları şekerim 200 ile 250 arasına çıkıyor bu beni çok korkutuyor sekeri böyle yüksek olup bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan var mı 

2 Cevap

0 oy
(1,161 puan)
Rabbim şifa versin. Benimki tam sınırdaymış doktor sıkı diet dedi şeker hamur işi yasak. Bende çok korkuyorum. İnsülin derecesinde değilim. Allahım hepimize şifa versin bebeklerimize de. Bol dua et. Ben iyileşen çok duydum. Gönlünü ferah tut ama duanı eksik etme. 
(864 puan)
Şeker olursa ne gibi sorun oluyor acaba benimde sınırda çıktı dikkat et gerek yok dedi ama bu aralar kaçırıyorum biraz dikkat edemiyorum ne gibi bi sorun olabilir
(1,161 puan)
Bende ihmal ettim sanki doktor dikkat et dememiş gibi yedim de yedim tatlı meyve hepsini. Şimdi meyve yasak ekmek yasak aç kalıyorum salata sırf kuruyemiş tarzı besleniyorum. Bebeğin suyu artmış oradan anlıyorlar zaten. Karnı 3 hafta önde gidiyor birden sezeryanlık olabiliyorsun. Bebeğin şekerden Allah korusun kaybedeni de çok duydum. Doktor özellikle sürekli karnını dürt dedi bana bebeğin hareket edip etmediğini sürekli kontrol et dedi. Spor dedi yürüyüş dedi. Ciddiye al lütfen ben almadım şimdi korkuyla yaşıyorum. Şuan için hayati risk yok dedi bana haftamda 36 ya yaklaşıyor. Böbreğine etki etmiş sol böbreği idrar yapamıyor doğumdan snra ameliyat dedi bebeğe. İnan sadece şuan bu kdr biliyorum. Yarında başka doktora randevu aldım bide başka doktora gözükçem. Tedavisi var tabiki ama sen yinede riske atma tedavisi var deyip. Doktoruna uy.
(864 puan)
Ayy Allah korusun evet banada geçen ay karni iki hafta önden gidiyor şekerin kontrolsuz olduğu belli demişti ilk zamanlar saglikli beslendim yedinci aydan sonra baglantim koptu hemen tekrar normale donmeliyim sezaryan olmaktan korkmuyorum zaten sezaryan olucam ama öbür soyledikleriniz Allah vermesin.
Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
(1,161 puan)
Ben korkutmayım tabiki ama nolur dikkat şeker yedikçe bebeğin suyu artarmış oda çok iyi bişey değil. Ama korkma çok Bi risk olunca insülin tedavisine falan başlanıyor bizim ki sınır sadece tedbirli olmak en güzeli. Cümlemizin bebişleri inşallah şifayla gelir. Sağ sağlim.
(864 puan)
Amin inşallah yok bunları duyduklarım iyi oldu silkelenmeye ihtiyacim vardi
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
Bende de şeker var bebeğim 2 haftalık önde gidiyo 35+2  döktür sorun olmaz dedi ama dikkat et yemene icmene

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
6 cevap 354 göst.
0 oy
5 cevap 409 göst.
0 oy
2 cevap 210 göst.

652,216 soru

3,432,104 cevap

4,264,968 yorum

184,338 üye

...