0 oy
505 göst.
Doğum kategorisinde (215 puan)
Selam arkadaşlar. 2.brbrğime hamileyim ve bu defa sezeryan da tüplerimi bağlatmak istiyorum ama konuyla ilgili çok Bi bilgim yok. Doktorumla henüz konuşmadım sizede sormak istiyorum.

       Amaliyat sonrası tüp bağlatmak la ilgili extra Bi zorluk oluyo mu ağrı gibi geç iğleşme gibi.

      İğleştikten sonra vücuda Bi yan etkisi var mı

      Pişmanlık yaşayan var mı yada ekstra eklemek istediğiniz bişey varsa lütfen paylaşır mısınız? 
Gebelik haftası 16

6 Cevap

0 oy
(73 puan)
Benim gorumcem oldu farkli bi agri hissetmedi.bende dusuniyrdum ama gunah oldugunu ogrenince vazgectim
(2,390 puan)
Aynen dediginiz gibi diyelim ;-)
(215 puan)
Hayatta günah olduğunu bile bile yapılan birçok yanlış varken. Şahsen benim yazdığım Bi sorumun altında başkalarını sırf sizinle aynı fikirde değil diye kırmakta. günah. Siz fikrinizi söylemişsiniz. Saygımız sonsuz. Geri kalanı ısrara girer ki bence oda günah. Ben kendi adıma plansız çocuk yapıp sonra onu aldırmak yada doğurup istemeye istemeye Bi günaha sokmaktansa. Kendim günaha girmeyi tercih ederim. Cana kıymaktan yada isteksiz çocuk büyümekten daha da günah olduğu sanmıyorum. Zaten burda sorulan soru günah olup olmadığı değil. Başka bişey. Bununla alakalı başka Bi fikriniz yoksa lütfen ayrılın.
(2,390 puan)
Bende fikrimi açıkça  belli ettim sonucta bildigin bi yanlışa göz  yumamam. Dadem başkalarının  fikrine ihtiyaciniz yoksa sormasaydınız  veya bu sekikde yorum yapmayin diye belirtseydiniz.
(215 puan)
İyi de sizin yazdığınızın benim sorduğum şeyle ne ilgisi var. Sorduğum soruda dinle alakalı inançla alakalı ne var? Kaldı ki sizi ne ilgilendirir. Benim günahım benim sevabım. Ben ağrı sızı sormuşum. Komplikasyon sormuşum. Siz kalkmış başkalarıyla tartışıyorsunuz. Uzun uzadıya hemde.. Benim amacım kimse kırmak değil..bu kadarı yeterli bence. İyi akşamlar.
(2,390 puan)
Bencede...
-Reklam-
0 oy
(212 puan)
bende sezeryan olup baglaticam merak ediyorum bekliyim surada
0 oy
(347 puan)
Bende sezeryanla bağlatmak istiyorum çevremde çok bağlatan oldu keyfi olarak sağlık sorunun yoksa mecbur dsğilsen çok günahmış ben sağlık sorunum yüzünden bağlatmak istiyorum doktorumada söyledim 35+4 haftalığım ekstradan ağrın sancın falan olmuyor farkına bile varmıyorsun bağlattığının
0 oy
(7,099 puan)
30 yaşından önce yapılmıyormiş cnm
0 oy
(2,390 puan)

Eger ciddi bir rahatsizligin yoksa baglatmak dinen uygun degil yani ben 3. Ye hamileyim bi sikinti olmadigi surece baglatmayi düşünmüyorum. Hayatin bize ne getirecegini bilemeyiz dönüşü olmayan bi yola girmek yurek ister bence:) 

0 oy
(200 puan)
İlk bebeğimi kaybettim bu 4.olacak Allah'ın izniyle bu soruyu bende sormuştum 3 hafta kaldı doğuma ama kararımı verdim bağlatmayacağım hamilelikte sağlık sorunları yaşadığım halde vazgeçtim yaşım henüz 30 ama ileride beni neler bekliyor bilemem neden ben doğurganlık özelliğimden vazgeçeyim erkekler erkekliğinden vazgeçmezken eşimin yarın bir gün her türlü evlenip baba olma şansı başka bir kadınla hayat kurma şansı varken benim niye olmasın şimdi herşey yolunda evet ama hep böyle olacağının garantisi var mı çok düşündüm her türlü zaten kadın olarak herşeyden fedakarlık ediyoruz bu da bende kalsın dedim yanlışmıyım hiç bir korunma yöntemi de düşünmüyorum hapmiş iğneymis vs erkek korunsun afedersiniz kadın zaten bedeninden yeterince fedakarlık etmişken bi zahmet erkek te bunu yapsın 

Sana gelince cnm sağlık sorunun yoksa hiç düşünme derim bazıları erken menopoza sebep oluyor kanama azalıyor diyor bazıları hiç sıkıntı yaşamıyor bilemiyoruz ki özellikle 2. Bebekten sonra bağlatıp çok pişman olan var tabi senin kararın ben fikrimi söyledim bu konu beni çok meşgul ettiği için uzun yazdım kusura bakma 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 365 göst.
21 Kasım 2021 Doğum kategorisinde Fuatburcin (164 puan) sordu
0 oy
2 cevap 173 göst.
20 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde F1B2K3M4 (14 puan) sordu
0 oy
4 cevap 887 göst.
24 Ocak 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Mrvync (95 puan) sordu
0 oy
4 cevap 409 göst.
29 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eleysa58 (2 puan) sordu

648,576 soru

3,418,123 cevap

4,248,924 yorum

183,334 üye

...