0 oy
616 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (666 puan)
düzenledi

Yarın sezeryana girecem sütüm gelir mi acaba... 

2ci gebeliğim 

5 Cevap

0 oy
(77 puan)

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Sezeryan olduğu için ilk gün hemen çokça gelmeyebilir. Benim de küçücüktü ve sezeryan oldum. Doğumdan sonra çiğ fındık, ceviz, kuru incir, kuru kayısı, rezene vs vs tür süt yapıcı şeylerden bol bol ye ve iç. İnşallah kısa zamanda sütün baya artacaktır. Benim göğüslerim o kadar büyüdü ve sert oldu ki, baya şaşırdım. O yüzden sıkmayın canınızı. :) Bu arada eğer erken doğum değilse, bebek yorgun, mama vermemiz gerekiyor va demezlerse bu tür aıkıntılar olmazsa mama vermenize gerek yokmuş, kolostrum denilen o sarı süt çokmaz da olsa bebişe yetiyormuş. Ben bunu sonradan öğrendim ve mama verdim. Bebeğim biraz erken oldu ve doğarken yorgunmuş, hastaneden mama vermemi istediler. Aklınızda bulunsun diye söyleyeyim dedim. 

-Reklam-
0 oy
(497 puan)
İlk gün duş alamazsınız sıcak suyun cok faydası oluyır indiriyor onun için sürekli sıcak havlu yada küçük sıcak su torbaları ile yukarıdan asagıya masaj yapın ilk günde gelir en önemlisi bu bence bende sezeryan olacagım 
0 oy
(167 puan)
Meme çapı ile hiç alakası yok sütün. İçini ferah tut. Sezaryen sonrası en erken 48 saat içerisinde süt iner anneye. Ama her yarım saatte 1 emzir mutlaka süt olmasa bile. Hiç korkma insan vücudu o kadar harika bir şey ki her şeyi biliyor ve ayarlıyor. Bol bol su iç. Dengeli ve yeterli beslen. İyi uyu gerisi gelecektir. 
0 oy
(167 puan)
Canim benim ilk gebeligimde sütümün olmasi icin cay  yazmist dr eczanede vardur almutlaka
0 oy
(235 puan)
Canimm benim gördüğüm ve tecrübem küçük göğüslülerin sütü daha cok oluyo icin rahat ilsun sütün bol olsun:)

648,917 soru

3,419,340 cevap

4,250,494 yorum

183,425 üye

...