0 oy
907 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (479 puan)
Kızlar 34.haftadayım malum kontroller de sıklaştı  .Progestan kullaniyorum aşağı baskı yapıyor diye vermisti doktor .Erken doğum olursa diye tedirginim biraz açıkcası.Siz ne zaman ağdaya gittiniz? Hazırlıksız yakalanan oldu mu? Eski postlarda jilet kullandım diyenler olmuş ama ben zaten arkayı jiletle alamam ki.Ayrica acil bi durum olsa yine çok baştan savma olacak.Bu hafta gideyim diyorum eğer uzamazsa ve erken doğum olursa da Allah korusun o zaman cıkanlara jilet vurayım? 
Gebelik haftası 34

5 Cevap

0 oy
(2,800 puan)
Herkes ağda yapmıyor 

Tüy dökücü kullanan da var epilatör, eldiven kullanan da
(479 puan)
Yani görebilsem eldiven çok iyi normalde de kuaföre gidiyordum ağdaya sonradan çıkanları alıyordum eldivenle ama şuan göbeğimden göremediğim için tek çarem ağdaya gitmek sanırım.diğer yerlerimi uzamadan epilatörle hallediyorum en azından onlar sorun olmasin diye ama genital çok zorr.Tüy dökücü yü görmeden de yapabilirim ama  zaten normalde de  zararlı ona hiç cesaret edemem.
(2,800 puan)
Uzama sürenizi bilmiyorum
Doğumunuz nezaman olacak o da belli değil

2 hafta daha bekleyip gitseniz daha iyi olur gibi duruyor , eğer hızlı çıkıyorsa gidin çıkınca tekrar aldırıraınız
(479 puan)
Erken çıkmaya başlayıp yavaş uzuyor malesef .
doğumumun nasıl olcağı da belli olmadığı için emin olamadım ben de .Teşekkürler
(573 puan)
Tüy dökücü krem gebelikte kullanılmıyor vücüda zarar veriyor
-Reklam-
0 oy
(274 puan)
Bende başlar da hep kanamalı halilelik geçirdim yatmak zorunda kalktım kalkmadan filan, kanama yoğunlaşınca günde 3 4 kere doktora gidip geldiğim oldu korkudan. şuan çok iyiyiz ama o zamanların psikolojisi etkisi kaldı bende yarın tam 32 haftalık olacağız dün gittim ağdaya ne olur olmaz ani bisey çıkarsa filan diye doğuma kadar gideceğim zaten çabuk çıkmıyor ağdaya yapınca 4 hafta götürüyor ama yine çıkarsa da duruma göre 4 hafta beklemeden yine yaptırırım 
(274 puan)
Senin 32.hafta da kaç kiloydu 1.910 gr dedi boyu 42 cm normal uyumlu haftasıyla dedi
(479 puan)
Benim de hep elleri yüzünde oluyor ama sonra doktorumuz uğraşıp çekiyo elini yüzünden :D Ben de persembe akşam üzeri gidicem kontrole inşallah benim bebeğim de sağlıklıdır bir sorun yoktur.Çok aşağılarda gezmesi beni biraz ürkütüyor yanlışlıkla doğmasından korkuyorum
(479 puan)
2100 gramdı 32'de boyunu hic söylemedi simdiye kadar .Bana da gayet iyi demisti gelisimi.Bakayım 2 bucuk kilo oldu mu merak icindeyim.
(274 puan)
:)))) kıyamam ben ona sağlıklıdır bir şeyi yoktur Allahın izni ile inşallah, vaktin de gelsin canlarımız <3 inşallah güzel şeyler duyarsın az kalmış randevuya
(274 puan)
2.500 olmadıysa bile 2400 olmuştur bence :) maşallah, bakalım benimki kaç olacak 34ken :))
0 oy
(235 puan)
Ben bugün gittim agdaya 36+6
0 oy
(573 puan)
Kontrole gitceniz zaman ağdaya gidin bence. Zaten vajina ıslak bölge oldu için çabuk çıkıyor kıllar 15 gün geçse bile aradan tekrardan gidip agda yaptırırsınız gelirler yani ağdaya tek tük kalan olur oda kuaför güzel yapıyorsa iyice temizler zaten
(479 puan)
İşte benim kıllarım baya huysuz .Çıkıyo böyle bi hafta felan nokta gibi kalıyolar ağdaya da gelmiyolar .Bu hafta gideyim kontrolüm var zaten bakalım bi risk bir şey görürse bakıcaz artık.Saol canım:))
(573 puan)
Ben manikürcüyüm 11 sene çalıştım kuaförde öyle cok sorun yaşayan oldu artık nasip ddiyip yaptırıcaksınız o zaman :):):)
(479 puan)
Aynen yapacak bir sey yok :))
0 oy
(666 puan)

Ben agdaya 37+4te gittim..agdaya gitsen daha iyi olur bnce canm simdi 34te gitsen 37de bidaha gidersin

Agda daha rahat. daha iyi jiletten.. jilet yapma bence
(479 puan)
Doktor doğum tarihini hangi haftada veriyor ? ya da çatı muaynesini ne zaman yapıyor? Riskli bi durum yoksa ona göre plan yapcam ama progestan kullandığım için sanki benim için baya belirsiz bi durum.

651,065 soru

3,427,439 cevap

4,259,960 yorum

184,017 üye

...