0 oy
818 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (877 puan)
Ya kızlar kafayı yiyecem yükleme yaptırıyorum her şey normal doktora gidiyorum 3 aylık şekere falan bakıyorlar her şey normal. Ama Bi menemen yiyorum şekerim 150 ya ne yapacam ben Allah aşkına niye böyle oluyor şeker yoksa neden çıkıyor kafayı yiyecem ya. :( bebeğe birşey olur diye ödüm kopuyor Allah korusun. Suyu kilosu da normal bu arada. 
Gebelik haftası 31+4

9 Cevap

0 oy
(31 puan)
Alette sorun vardir benmde hep yuksek cikuyordu megerse alettenmis .test cubuklarinin tarihi gecmis.ondn
(877 puan)
Tarihi geçince Yüksek mi gösteriyor. Kız 2018 den kalma Bi önceki hamileliğimden birşey olmaz dediler ondan mı yüksek gösteriyor acaba :)
(31 puan)
Evt benmde ilk gebeligimden kalmaydi ac karinla ölcyrdm hep 147 civarinda gosteryrdu megerse testlerin tarihi gecmis :))
(877 puan)
Ay kız çok yaşa emi ne bileyim üzerinde 2018 skt yazıyordu açılmamış Bi kutu vardı bende açılmadığı için sorun olmaz sandım
(1,264 puan)
Ilahi :))
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan)
Bu civarlarda kaliyorsa cok da korkmayin. Daha yukselirse ve insulin kullanmazsaniz ya da beslenme duzeninize eskisi gibi devam edip umursamiyor olsaniz bebeginiz tehlikeye girer. 

Siz su an diyet yapiyorsunuz ve duzenli olcum yapiyorsunuz gordugum kadariyla. Panik yapmayin. Diyete yeni basladiysaniz da bunye duzene girene kadar biraz zaman geciyor.
(877 puan)
Evet canım genelde dikkat ediyorum ama bazen kaçırdığım oluyor. Şeker yok deseler de kilom var ve Bi önceki gebelikte şekerim vardı bunda çıkmadı ama ben yine tedbirli davranıyorum
0 oy
(456 puan)
Başka bi hastaneden ölçüm yap tekrar canım yükselmesi bebek için riskli olabilir dikkat et 
0 oy
(473 puan)
Cnm yemekten 1 saat sonra sınır 140 zateb 150 oyle aman aman bisey degil..  bndede seker yok yükleme yaptırdım cihaz var diye evde kendim ölçüyorm mesela gecen kahvaltida nutella yedim 150 cikti  sekerim dr cikolata yediğin icin çıkmıştır bisey olmaz  150 den dedi arkdsmin sekeri var birazcik beyaz ekmek yese 250 ye cikiyor düşün yani..
0 oy
(291 puan)
Canım ben yıllardır şeker hastasıyım 34 haftalık şu an şekerin olsa kesin suyun yüksek olurdu benim öyledi diyet le düşürdüm dikkat et yediklerine yağlı tuzlu kavun karpuz makarna patates yasak havuç özellikle bunlar ekmek de çavdar yada tam bugday ye ben bunlara dikkat edince düştü menemen diyorsun ya ona bıraktığın yag bile çıkarabiliyor doğru diyorsun
0 oy
(2,268 puan)
Beyaz ekmek , pirinç makarna beyaz un lu mamuller sekerden uzak durun canim akşam meyve yemek ten kaçının gun icin de bir porsiyon olarak yiyin menemen de yukseltmez ki kuzum aksam birsey yemişmiydin beyaz ekmekle mi yemiştin acaba cihaz mı bozuk kuzum
0 oy
(613 puan)
Kız korkutma beni benimde tokluk şekerim yüksek dikkat de edemiyorum ..
0 oy
(922 puan)
Evde kendin ölçüm yapıyorsan alet yanlış ölçüyor olabilir canım ablamında ilk gebelikten kalan alet vardı hep yüksek ölçüyodu hastanede ölçüldü hiçbir sorun yoktu :) 
0 oy
(25 puan)
Tariyi gecikse tabikide yüksek cikartir ben eczaci kalfasiiyim yeni hemen cubuk al cnm ondan oluyodur

652,695 soru

3,434,027 cevap

4,267,259 yorum

184,456 üye

...