0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (197 puan)
Ankara şehir hastanesi takipliyim fakat ilk kez nts ye giricem ayın 8 inde . Gerçekten çok mu sıra oluyor nts de bide bundan sonra haftada 1 gidicem . Yani saatlerce bekleniyor Muş. Bilen var mı acaba 
Gebelik haftası 34+2

4 Cevap

0 oy
(11 puan)
Ben daha dün girdim nts ye sadece kalabalık çok beklenillmiyor tabiki 
(197 puan)
Birisi uazmis ta 4 saat nts sırası bekledim diye korktum açıkçası
(11 puan)
Yok korkmana gerek yok çok beklemedim ama 45 dk nstdeydim kalabalık olduğu için
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Ben bugün gittim ama normal kontrol için ilk gidişimdi. Doktordan hiç memnun kalmadım. Ultrasona kendisi değil yanındakini gönderdi (bilmiyorum asistanı falan mıydı) ben sormadan bebek hakkında bilgi vermedi. Ultrason görüntüsünü vermedi. Bi yaptığı ilaçları yenilemek oldu. Tansiyon ölçtürdü kilo ölçtürmedi. Garipti kısacası. Aklımda orada doğum yapmak vardı ama bugün çok kararsız kaldım. (30+0 )
(178 puan)
Müjdegül isimli bir hanımefendiydi. Randevusu olan tek o vardı, tevafuk gittim.
(201 puan)
Benim doktorum iyi ilgilidir aslında ben ultrason kağıdı istemedim oda vermedi isteseydin verirdin kilo ölçümü yapmadı hiç
(178 puan)
Bana garip geldi farklı doktorlara da muayene oldum, istemek sormak gibi bir durumda kalmadım. İlk defa denk geldim. Bir de muayenedeki amaç zaten bilgi almak. Gheliş amacımız bu :) Neyse bakalım ilk izlenim pek hoş olmadı benim için.
(201 puan)
Öyledir evet bende bugün alamadım mesela hiç bir doktor bana bebeğimin kilosunu boyunu soylemedi Bende çok şeyi merak ediyorum ama devlette bulmak çok zor ozellerde bulduğumuz ilgi ve alakayı:))
(178 puan)
Ama ben hep devlette muayene oluyorum. Şehir değişikliği nedeniyle gittim bugün. Küçük şehir de olsa demek ki Nevşehir devlet hastanesinin özellikle de Görkem beyin takdir edilmesi lazımmış. :) Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi geceler :)
0 oy
(201 puan)
Ahahah tam üstüne yazdın canim bende ankara şehir hastanesi takipliyim bugün 11.40ta randevum vardi tam 3.30 saat nst sirasi bekledim :)))))
0 oy
(395 puan)
Ben 2 seferdir giriyorum nst ye ama o kadar çok beklemedim en fazla yarım saat canım 

İlgili bir soru bulunamadı

652,873 soru

3,434,689 cevap

4,267,933 yorum

184,508 üye

...