0 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (256 puan)
Merhaba arkadaşlar bende iki genimde mutasyon var her gün oksapar 4000 kullanıyorum.doktor aşı olmamı söyledi daha hiç olmadım 16 haftalık hamileyim. Kan pıhtılaşma olup aşı olanlar doz yükseltti mi doktorlar iğnenizin acaba.yoksa yeterli oluyor mu kullandığımız dozlar.. çok korkuyorum ama doktor olman lazım korona olsan daha kötü ddi.. 
Gebelik haftası 16+2

2 Cevap

0 oy
(202 puan)
Ben kullanıyorum bende 6000 lik kullanıyorum önceki doğumum da beynime pıhtı attığı için kadın doğum doktorum nöroloji doktorundan konsültasyon istedi doğumdan sonra bir müddet daha kullanacakmışım.. Kullanın doktorunuz doğru demiş pıhtılaşma hamilelikte büyük tehlike özellikle hamilelikte daha yaygın korkulacak bir şey yok bebeğinizi etkileyecek hiçbir şey de yok doktorum bana göbekten koldan ve bacaktan vurulmamı söyledi hiç göbekten vurmadım yeri geldi ben yeri geldi kocam vurdu iğneyi morarma oluyor yanma ve ağrı oluyor kısa sürede geçiyor sonu güzel olacak inşallah  
-Reklam-
0 oy
(377 puan)
Corona kan pıhtılaşması yapıyor canım aşısı değil diye biliyorum.  aşı alman aşısı olun diyen var bizim için.   şuan coronayim hemde kam pıhtılaşması var bende de . Gebeyim üstelik.  Hergun iğne ve ecopirin kullanıyorum doktor doz yükseltmesi.  Corona beni etkilemedi ayakta geçiyorum.  Ama işte bebek inşallah etkilenmez . Benim doktorum hiç aşı  ol demedi bakalım bu saatten sonra der mi . 

654,727 soru

3,441,724 cevap

4,275,726 yorum

184,976 üye

...