0 oy
1,148 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (268 puan)
Hiç  bir şey  yok  ortada  eşimle  tartıştim  bana  soylemedigini  bırakmaktı  bana çocuk gibi  ağlıyorsun  falan  işte  sen söylesin  böylesin.. çok ağrıma  gitti  bebegim  için  sustum  sesimi  çıkarmadım  etklienmişmidir..  bebegim  o kadar  çok  ağladım ki hıçkıra  hıçkıra  dayanamıyorum  kimse beni  anlamıyor  bıktım  artık.. sırf  bebegim  için  katlaniyorum dayanamıyorum gururum  incindi..
Gebelik haftası 36

7 Cevap

+1 oy
(1,185 puan)
Canım tartışma ne bilmiyorum ama bebegin için niye katlanıyorsun ki bu yuku doğmamış bi bebege yüklemek doğru değil bence. Hassasın şuan ve eşinin sana davranışı doğru değil hepimiz yaşadık ve yasiyoruz da. Bebegün doğacak gün gelecek o kavgalara şahit de olacak ama cozum katlanmak değil çözüm aramak. Kuru kuruya sabır olmaz 
-Reklam-
0 oy
(1,004 puan)
Ben hamileyken her gece agliyordum.baksan belli bir sebep yoktu.sudan sebeplerdi. Ama işte. Artik eşimde benim.aglamalarima alişmişti. Sirtini donup yatardi .bu beni daha cok etkilerdi neden onemsemiyor aglamami diye. Ama eşim bana karşi iyi biri genelde. Ama işte o donem oyleydik. Bebek dogduktan sonra benim aglamalar bitti:) cok sonradan anladim hamilelikten dolayi hassasmişim her şeye agliyormuşum.e eşimde artik bunalmiş o donemde benim aglama durumumdan. Ama eşim bana hakaret falan etmezdi.oyle katlanamayacak bir durum yoktu. Yani siz de bi duşunun,hormonlar nedeniyle siz mi abartiyorsunuz farkinda olmadan. Yoksa gercekten eşiniz size karşi kotu mu davraniyor. Dogumunuza az kalmiş İnşallah bebeginizin dogmasiyla duzelir her sey.
0 oy
(3,764 puan)
Canım senden ricam ilerde çocuğuna "senin için katlandim" cümleleri kurmaman. Bu ve benzer cümleleri duyarak buyudum ve bu duygu rezalet.
0 oy
(6 puan)
Bende sürekli herşeye ağlıyorum dizi izliyorum ağlıyorum sokakta Bi hayvan görüyorum ağlıyorum hamilelikten dolayı hassas oluyoruz ama eşim çok şükür çok iyi davranıyor bazen been ağlıyorum o gülüyor benim ağlamama buna mı ağlıyorsun diye. Bazen bizde abartta biliyoruz ama fark etmeden. 
0 oy
(362 puan)
Bende çok ağladım gebelik sürecimde . Allah'a havale ediyorum ne. Yapayım bir gün iyiyiz beş gün kötü 
0 oy
(69 puan)
Ay kuzum ya resmen benim halimi anlatmissin . Daha dün bende agladim sanki dolmuşum gibi sonlara dogru yine hormonlar esir aldi bizi galiba . Ama seni cok iyi anliyorum işin icinden cikabilseydim bir yol sunardim ama maalesef zaman ola hayrola ...hayirli dogumlar .
0 oy
(129 puan)
Üzüldüğünü hisseder ancak ağlamanın bebeğe bi zararı yok stresin mutsuzluğun etkisi olur ama kaynanasıyla sorun yaşayan bi dostun bebeğinin bir bacağı kısa doğdu doktor stresten olduğunu söyledi eşin hep mi böyleydi bilmiyorum ama çocuk için katlanıyorum deme gün gelir onun için bile katlanamazsın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.
0 oy
3 cevap 238 göst.

649,381 soru

3,421,078 cevap

4,252,740 yorum

183,531 üye

...