0 oy
558 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (207 puan)
Kızlar merhaba. Bugün doktorum şeker yüklemesi için gün verdi. 8 buçuk gibi gel dedi kağıda tarihi ve 75 mg yazıp verdi. Fakat sormayı unuttum içeceği biz mi alıyoruz yoksa hastanede onlar mı verecek? Devlet hastanesine gidiyorum bu arada. Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum. :)
Gebelik haftası 26

10 Cevap

0 oy
(69 puan)
Eczaneden alacaksın canım önce aç karnına vereceksin kanını sonra içeceksin 1 saat sonra tekrar ve 1 saat sonra tekrar kan vereceksin :) 
(207 puan)
Çok teşekkür ederim :) inşallah midem kaldırır :))
-Reklam-
0 oy
(554 puan)
İçeceği sen alıyorsun, hastanede satılıyordur. Ben hastane kantınınden aldım
(207 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için :)
0 oy
(27 puan)
Eczaneden al gel dediler kendim almıştım hem saglık ocağında da kendim aldım iki kez yüklenmişti
(207 puan)
Gitmeden hastane cevresindeki eczanelerden birine sorarım mutlaka bilgileri vardır. Teşekkür ederim :)
0 oy
(240 puan)
Eczaneden al içmeden önce kan veriyorsun sonra içip bır saat sonra, sonra bır saat sonra yine toplam uc kere 
(207 puan)
Çok teşekkür ederim umarım midem kaldırır :)
0 oy
(256 puan)
Ben devlet hastanesnde yaptim hastane verdi ücretsiz izmirdeyim ben degsiyo olabilir hastane hastane.ben p2 hamileligimdede hastanede yaptim hastane verdi
(207 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Size de güzel İzmir'e de sevgiler :)
0 oy
(2,539 puan)
Ben gecen hafta yaptirdim.fakultede kantinde vardi..once aclik kani alip bekletiyorlar seni aclik kaninin sonucuna gore yukleme yapiyorlar..eger aclik kanin yuksek cikarsa yukleme yapmiyorlar
(207 puan)
Tamamdır çok teşekkür ederim canım :)
0 oy
Ben özelde yaptırdım. Hastaneden verdiler. Ama devleti bilmiyorum
(207 puan)
Teşekkür ederim :)
0 oy
(255 puan)
Zeynep kamil de yaptirdim 2 gun önce onlr verdi. Devlet hastanesi 
(207 puan)
Teşekkürler :)
0 oy
(333 puan)
Canım devlet hastanesi kendi veriyor glikoz u ben 10 gün önce yaptırdım devlet hastanesi dışında özele gitmiyorum yemin ettim ilk kızımda rezil ettiler beni devlet hastanesi de ilk kan alıp sonra glikoz u içiriyorlar yanların da bir saat sonra gel diyorlar sonrasında kan alıp bir saat sonra tekrar gidiyorsun tekrar kan alıyorlar 12 den sonra bir şey yeyip içme şekerli özellikle bir gün öncesi pirinç yeme ki şekerim yüksek çıkmasın 
(207 puan)
Çok teşekkür ederim canım. Bütün özelleri genelleme yapmayayım bulunduğum şehir için söyleyeceğim bir kere özele gitmek zorunda kaldım randevu bulamadığım ve son kontrolümün üstünden karantina yüzünden 6 hafta geçmesi üzerine gittim. Hiç bir şeyde verdiğim paraya üzülmemiştim bu yaşıma kadar o gün gerçekten verdiğim muayene parasına üzüldüm. Ben devlet hastanesinde doktorun odasında daha uzun süre kalıp uzunca sorularımı sorup cevabını alabiliyorum doktorum çok iyi çok şükür. Ama özeldekinde girip çıkmam 5 dakika sürdü. Tek avantajı karşımdaki ekrandan bende kızımı gördüm ama onun dışında devlette ultrasonla daha uzun bakıyor doktorum her defasında kalp atışını mutlaka dinletiyor ve görüntüsünü veriyor. Milyarder olsaydım da burda özele gidip doğum yapmazdım yine doktoruma devlete giderdim :) bilgilendirme için de çok teşekkür ederim sağlıkla kucagımıza alalım inşallah :)
(333 puan)
Canım benim de devlette çok iyi bir doktor buldum kadın Benim kızımı bile soruyor nasıl diye o kadar yani ve özelden daha iyi artı sen rica et ultrasonu sana çeviriyor gösteriyor yani benim ki riskli gebelik diye daha fazla özen gösteriyor ilk kızım 29 hafta 700 gram doğdu o neden le imtina ile yaklaşıyor bana
(207 puan)
Evet benimde aklıma yeni yeni geldi rica edip ekranı çevirmesini istemek. Olumsuz cevap verecegini sanmıyorum çünkü bizim psikolojimizi bizden çok düşünen bir doktor erkek olmasına rağmen empati kurabiliyor ve benim için her zaman önemli olan gebemin mutluluğu çünkü gebeler bu dönemde en çok konuşmaya ve onları anlayacak birine ihtiyaç duyarlar der hep Allah razı olsun ondan da onun gibi düşünceli olan bütün doktorlardan da. Kızınıza da doğacak olan bebeğinize de Rabbim sağlık huzur versin inşallah :)
(333 puan)
Amin Cümlemizin olsun inşaallah
0 oy
(143 puan)
Bende devlete gidiyorum hastaneden veriyorlar aç karnına kan alma bölümüne gidiyorsun küçük su şişesi ile içinde su olcak orda karıştırıp veriyorlar içiyorsun onu bir saat sonra kan veriyorsun.
(207 puan)
Umarım o içeceği midem kaldırır :) teşekkürler cevabınız için :)
(143 puan)
Benim midem çok bulandı ama içtim :-) ne demek yardımcı olabildiysem :-)
(207 puan)
Ben normalde tatlıyı çok severim. Geçen aç karnına tatlı bisey yedim ölüyordum :)) o yüzden biraz korkuyorum ama hayırlısı bakalım ne olacak :)
(143 puan)
Hayırlısı olsun canım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

654,446 soru

3,440,579 cevap

4,274,325 yorum

184,900 üye

...