0 oy
1,146 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)

İki kadın doğum uzmanına danıştım. Senin tercihine bağlı biz ol ya da olma diyemeyiz ama ilk üç ay yaptırmayın diyoruz bebek için dediler.

Aile hekimim  ben kimseye aşıyı önermiyorum hele hele hamilelere dedi.  
 İki çocuğum var okula giden ve korkuyorum dışarıyla temas halinde yüz.  Eşim iki doz aşısını oldu bir hafta kol ağrısı yaşadı ama ben cesaret edemiyorum bebeğe birşey olur diye.   Aşı olanlar ve doğum yapanlar var mı aranizda acaba bilgi verseniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Gebelik haftası 24

21 Cevap

0 oy
(223 puan)
Korkarak oldum ama tamamladım aşılarımi. Burada herkes birbirini lincleme peşinde aşı olanda olmayanda :) ben şahsen kendimi koruyamayacagimi düşündüm . Eşimde çalışıyor. Ne kadar dikkat edersek edelim millet saldı herkes aşılı . Farkettiyseniz herkes grip şuan ve test yaptıranların çoğu pozitif. Aşı olmasakta belki normal grip gibi atlatacağız bilmiyoruz. Ama haftamız ilerledikçe daha ağır atlatanlar var nefes darlığı çekenler var. Bide bebek kaybı yaşayanlar var. Emzirenler ve gebeler üzerinde yapılmış bazı çalışmalar var yabancı kaynaklarda biraz araştırın translateden çeviri yaparsınız. Burada şimdi saldırıya geçip ne çalısmasi varmış flan deyip lincleyenler olacaktır. Benim doktorumda paylaştı. Biz esimlede çok araştırdık var bazı çalışmalar ve benim kafama yattı açıkcaşı. Doktorlarimda biontech önerdi . Onlarında sözüne guvendim işin gerçeği .birde kendim öneri aldığım doktorlarda, etrafımda hamile olan arkadaşlarımın Doktorlarida hepsi aşıyı önerdi ben karşılaşmadim henüz aşı karşıtı doktorla :) Burda ne desek boş. Herşey sizde bitiyor :) umarım bebeginiz ve sizin için en doğru kararı alırsınız :) 
(111 puan)
Ben de belki on doktora sormuşumdur hepsi ol dedi. Olma diyen doktorlar kimler anlamıyorum. Bunlar doktor mu emin bile değilim. Şikayet etmek lazım
(223 puan)
Yok yinede öyle dememek gerekiyor bence :) tabikide onlarda doktor. Sadece ben karşılaşmadim ve etrafımda duymadım .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 941 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
4 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dpscansu (74 puan) sordu
0 oy
10 cevap 469 göst.

654,055 soru

3,439,176 cevap

4,272,718 yorum

184,808 üye

...