0 oy
105 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Arkadaşlar merhaba.

Benim 2 qebeliqim ilk qebeliqim karnımda nedeni bilemediğimiz bir sebepten  kalbi durdu. Bu yüzden her şeyden korkar oldum.

18. Haftaya qeldim bulantılarım neredeyse hiç yoktu buqun cok kotu bulantiyla uyudum tekrar uyandım ayni bulantı qecmek bilmedi.

Daha once bu durumla karşılasan arkadaşlar varsa yazarsa cok sevinim simdiden teşekkür ederim.
Gebelik haftası 18.

1 cevap

0 oy
(162 puan)
Benim de hiç bulantım yoktu ilk haftalarda sadece bazı şeylere tiksinti vardı ama bir iki haftadır bende de bir anda oturduğum yerde bulantı geliyor, geçiyor sonra yine geliyor 22 haftalık olduk, 18 haftadan itibaren tüyleri vs olmaya başlıyor mide bulantısı olabiliyor normal bir durum canım, sancın kanaman vs yoksa herşey iyi gidiyordur.. bebeği hissediyor musunuz ? 
(1 puan)
Hayir canim hissetmiyorum. Normaldede hissetmedim hala erken denildi hissetmek için.
Bulantı aniden qelince bende tedirqin oldum.
(162 puan)
Erken zaten canım, genellikle 20-21 haftalarda hissediliyor,bazıları daha erken hissediyor onun için sordum. Hissedilse için daha rahat ederdi, bir sorun yaşadığım zaman bebeğin kımıldaması onun iyi olduğunun rahatlığını veriyor.
Bulantı çok çok normal, önceden yaşadıklarınız sizi korkutmuş her ters giden olayda korku oluyor, o da normal ama içinizi ferah tutun. Bebeğinizi hissetmeye başladığınız zaman daha çok rahatlayacaksınız Allah'ın izniyle
(1 puan)
Ilqilenip cevap verdiqin icin cok teşekkür ederm  canim içim rahat simdi.
Rabbim bebislerimizi sag salim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.
(162 puan)
Amin canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.

654,433 soru

3,440,539 cevap

4,274,286 yorum

184,899 üye

...