0 oy
585 göst.
6 Kasım 2018 Doğum kategorisinde (655 puan) sordu

Normal dogum istedik hem ben hem doktrum ama bitakim sebeplerden dolayi sezeryanda karar kildik.39 haftaligiz ve persembe sabah insaallah kucagima alcam karnimdaki mucizeyi.okadar garip bir duyguki.korku telastan ziyade duygusallik ve heyecan var.hatta bugun yemk yerken sanki dogum gerceklesti ve ilk temas oldu gibi hayal ettim bi baktim herkes bana bakiyor gozlerim dolu dolu olmus aglamisim:))) rabbim isteyen herkese versin.ilk aylar cok sorunluydu ama bugunlere geldik rabbime sukurler olsun.dogum sonrasi yasafiklarimi ve tavsiyelerimi paylasacagim.hepinize simdiden hayirli saglikli dogumlar diliyorum.dua edin lutfen:))

4 Cevap

0 oy
6 Kasım 2018 (590 puan) cevapladı

Ne guzel Tatli heyecanlar baslamis insallah bir an once yavrunu kucagina alirsin Allah yar ve yardimcin olsun canm :))

6 Kasım 2018 (655 puan) yorumladı
Allah razi olsun canim.saglikla sihhatle ve ikiniz icinde en hayirli dogum sekliyle vakitlice sizde kavusun yavrunuza.
6 Kasım 2018 (590 puan) yorumladı
Amin insallah Allah razi olsun senden canim :)
-Reklam-
0 oy
7 Kasım 2018 (95 puan) cevapladı

Cnm benim ne güzel anlatmışsın aynı duyguları bende yaşıyorum dün ayın 16sına gün verildi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun annelik çok başka bi duygu gerçekten heyecandan uyuyamıyorum bile :)

7 Kasım 2018 (179 puan) yorumladı
Bende 15 kasimda sezeryana giriyorum. Cok az kaldi dun anestezi doktoru gordu kan aldilar. Bayılacaktım heyecandan sanki o anda alacaklar sandim. Haftaya persembe ne yapcam bakalim :)
7 Kasım 2018 (95 puan) yorumladı
Evet aynen bende dün anestezi doktoruyla görüştüm çok heyecanlandım tansiyonum yükseldi 15 kasımda yatis olucak benim 16 kasım nasipse sezeryan allah hepimizin yardımcısı olsun bir hafta nasıl yapıcaz bu heyecanla bilemiyorum hiç uyumadım sabaha kadar bebişime sarıldım kollarımla
0 oy
7 Kasım 2018 (304 puan) cevapladı

Merhaba 39 hafta bitti allah nasip ederse cuma günü bende sezeryan olucam kızım olucam nasip olursa ilk Doğumum olucak

0 oy
7 Kasım 2018 (2,186 puan) cevapladı

Allahım yardımcın olsun canım minik prensle kavuşma vakti gelmiş :)bende oğluşumu çok merak ediyorum bana vuran elleri ayakları içimdeki kıpırdayan bebeğimi çok merak ediyorum Allahım hepimizi yardım etsin sağlıkla kucağımıza aldırsın yavrularımızı:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 616 göst.
0 oy
13 cevap 1,409 göst.
6 Şubat 2019 Doğum kategorisinde misafir sordu
0 oy
2 cevap 406 göst.
27 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde ZE (151 puan) sordu
0 oy
5 cevap 836 göst.

1,491,224 soru

24,369,017 cevap

347,847 kullanıcı

...