0 oy
280 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
düzenledi

Hanımlar 38+3 teydik. Gebelik boyunca iri bir bebekti ve 3 hafta bazı aylar 2 hafta önde gidiyordu. Rabbim nazardan sakınsın kilosu, boyu ve kafa cevresi abisine gore cok daha iri olan bir kız cocuguna kavustum. Nst de 36. Haftada 1 sancı cıkmıstı. 38+0 da 2 sancı çıktı. Dün gece sancılar sıklaştı lakin nişan ya da su gelmedi. İlk doğumumda suyum gelmişti ve sabah 8 den ertesi gün sabah 8 e 1 cm açılmam olmuştu. Suni sancı ile açılmamı hızlandırdılar ki hep dua ederim iyiki suni verdiler de sancılar sıklaştı. 28 saatte dogum gerceklesmisti. Bu dogumda sancılar 10 dakikada 1 e dusunce doktora gittim, pembe lekelenme de başlamıstı ama ben gece yapılan çatı muayenesine bağlamıstım ama cok sukur 4 cm açılmam olmuş.  9 da dogumhaneye girdim. Ebem, hasta bakıcım, yenidoğan hemşirem oğlumun ebesi, hasta bakıcısı ve hemşiresiydi. O kadar dua ettim ki ilgi ve alakalarına. Saat 1 de kızıma kavuştum. Alttan muayene ve doğum çatalından ilk gebelikte çok korkmuştum. Ama cok sakin karsıladım suyum da sancıyla beraber geldi. Suni sancısız 10 cm açılma tamamdı rahim yumuşama ve incelmesi tamamdı ama makada baskı yoktu. Ebe cok yardımcı oldu 1 saat ıkınarak bebeği rektum a baskı yaptırmaya çalıştık. Ve o anlar ah onlar. Hamd olsun kavuştuk. Dualarımızı okuduk, Hz. Fatıma Ana Otu nu da koyduk suya. Herkese kolay bir dogum diliyorum. Bizden bu kadar. 

Gebelik haftası 38+3

5 Cevap

0 oy
(1,565 puan)

Ayy ne guzl allah anali babali buyutsun

(21 puan)
Amin saolasınız :)
-Reklam-
0 oy
(305 puan)

Allah hayirli saglik evlat eylesin :) Boyunuz uzun mu acaba yada siz dogdugunuzda iri mi dogmustunuz? İri bebek bunlara bagli olabiliyormusta merak ettim :)

(21 puan)
Eşim 1.92 ben 1.63 :) amin saolasınız
0 oy
(292 puan)

Hic normal doğum yapmamış biri olarak nerdeyse anliycaktim bu ne detay aman Yarabbi :) güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesin bizlere de dua edin sezaryen den çarçabuk kalkalim 

(21 puan)
Korkanlar oluyor ya bilsinler diye özellikle detay verdim :) aminn saolasınız sizlere de kavusmak nasip olsun.
0 oy
(85 puan)

Allh anali babali buyutsun canim normal dogum muydu

(21 puan)
Amin saolasınız :) evet
(85 puan)
Normalde 40 hftada mi oluyor bebekler sizinki erkekmiydi bebeguniznpeki
(21 puan)
Oglum 39+6 da dünyaya geldi. Kızım 38+3 te. Ayrıca cok da manda yogurdu yedim ama gecikmedi cok sukur :)
(85 puan)
Benimde oglum olacak ta kizim gunu gunune dogdu erkek dahagec dogar diyolar da oyuzden sordum
0 oy
(55 puan)

Ne güzel anlatmissiniz. Rabbim bizlere de hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

(21 puan)
Amin saolasınız :) insallah sizlere de nasip olur.

İlgili bir soru bulunamadı

651,756 soru

3,430,186 cevap

4,262,839 yorum

184,212 üye

...