0 oy
171 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (429 puan)

24 haftalığım Kızlar 4 gün önce bel ve kasık ağrım oldu doktora gittim, rahim ağzı kısalmış görünüyor progestan vericem her akşam alıcaksın uzun bir süre kullanıcaz bunu dedi.

Sakin, relax, yorulmadan, kendimi yormadan bir gebelik geçireceksin dedi.

Kaç mm olduğunu söylemedi bende bilmediğim için sormadım bu şekilde konuştuk çıktık.

Ama ben bunu eve gelip araştırdım tabiki :(

Hiç ayağa kalkmamamın gerektiği dikiş atılması gerektiği çok erken doğacak şu bu ve benim beynim aklım karmakarışık.

İlk kızımıda özel hastanede bu doktorda oldu doktoruma güveniyorum ama bana yatıcaksın asla kalkmayacaksın çok riskli falan demedi yukarıda yazdıklarımı söyledi sadece.

Sanki yarın doğuracağım hissesine kapıldım çok kötü olsa beni progestanla gönderirmiydi yada mecbur yatıcaksın demezmiydi.

Yarın tekrar gidicem benim durumum ne ne olacak bana bebeğime bu şekilde erken mi doğuracm kesin bilmiyorum.

4 yaşında bir kızım var hiç bir şey yapmasam ona bir çorba yapmam lazım nasıl olacak kızlar ne yaptınız siz gerçekten hiç ama hiç mi ayağa kalkmıcam kesin erken mi doğuracam ya 

Gebelik haftası 24

1 cevap

0 oy
(1,581 puan)
Canım kısalıga göre değişir durum. Benim 18. Haftada 40 tan 35 e indi doktorum kısalma var dedi ve progestan fitil ve pruluton iğne verdi 31 haftalığım kullanıyorum. 25 altı risk,erken doğum, sürekli yatış anlamına geliyormuş demek ki senin durumun o kadar ciddi değil. Dikiş belirli haftaya kadar atiliyor senin de haftan geçmiş sanırım. Çok yorma kendini ben ağır işi bıraktım elimden geldiğince uzamaya çalışıyorum.
-Reklam-

654,383 soru

3,440,345 cevap

4,274,039 yorum

184,890 üye

...