0 oy
732 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (255 puan)
kapalı
öncelikle herkese merhaba

Kaldığım isimler maya ve Ayşe

Eşim maya ismini beğendi ama aile nefret etti hamur mu vs diye sonra Ayşe ismi önerildi bende çok severim annemin de ismi ama eşim bu sefer o çok eski dedi

İkisini birden koysak dedik maya Ayşe çok garip oldu ya da sizce garip mi?

Ya da aklınız da hem Ayşe ye 2. İsim hem maya ya ikinci isim var mi?
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(361 puan)
Maya gercekten guzel degil canim

Aysenur olabiljr aysegul olabilir
(21 puan)
Mihran olabilir
Yavruagzi Allah iyiliğini versin güldürdün beni:D kedi isimleri hiç gelmemişti aklıma :))) saçma sapan isimler duyuyorum evet,hayretler içerisindeyim. Hele biri EVA diye bir isim önermişti bayağı önce görmüştüm, Eva diye isim mi olur kurban olayım,eva bizim bildiğimiz kreşlerde etkinlik yapmak için kullanılan yapışkanlı simli ve sade olarak ikiye ayrılan bir tür kağıt çeşidi. İnsan çocuğuna neden böyle bir şey yapar ki, düşünsene okulda evayi kesiyorlar şekil vs veriyorlar kızla dalga geçecekler bak senden ne yaptım diye.
(399 puan)
Valla monilu tavsiye sana vermedim ayrıca lidya isminde dalga geçilecek birşey yok gerçekten yorum yapmak için yapıyosunuz kimin ne kullandığı beni ilgilendirmez bayan sormuş söyledin senin zorun ne sana dokunan ne sanane ayrıca Lidya nın anlamı sadece imparator luk değil iyi bakın türkçesi cennet bahçesi demek ben çok araştırdım
Hatali123 canım şimdiki isimlerin anlamlarında sallamasyon yapılıyor bence,uydurdukca uyduruluyor. Çünkü Ecrin isminin de anlamı güya Allah'ın hediyesi anlamindaymis ama alakası yokmuş,Allahümme ecirni minennar kısmından ecir i almışlar ecrine cevirmisler ve anlamı da hadi bu olsun demişler. Ne isim koyucaz hep düşünüyorum valla çok karmaşa bir durum :)
(399 puan)
valla zararlı isim değil koyulması caiz benim içinde bu yeterli sağol.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 780 göst.
0 oy
43 cevap 1,680 göst.
0 oy
8 cevap 427 göst.
8 Aralık 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ltfycr (405 puan) sordu
0 oy
13 cevap 741 göst.
5 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tuğba köken (251 puan) sordu

648,230 soru

3,416,732 cevap

4,247,328 yorum

183,227 üye

...