0 oy
525 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
21 haftayim ve doktor bana convid 9 aşi olucan dedi siz yaptirdiniz
Gebelik haftası 21

10 Cevap

+2 oy
Anladığım kadarı ile doktorunuz covid 19 aşısı olacaksın dedi.. Kimsenin kimseye diretmeye hakkı yok. Hamileyken aşıyı doktorum önermedi.. Hamileyken yaptırmayacaktım. 
-Reklam-
+1 oy
(398 puan)
Bebekte mental yada fiziksel bir engel durumu olsa doktor mu bakacak senin çocuğuna? Yada özel eğitim masraflarını tedavisini.ilacınımı karşılayacak? Biontech CEO su uğur Şahin ve eşi bile aşı olmamışken? Aşının ruhsatı bile yok. Ben doğumdan önce yaptırmam asla.
Sorumluluk almam diyor adam, kendi geliştirdiği ürüne, aşı da olmamış,sıra gelmemişmiş,yersen,  doktorlar neye güvenip yaptırın tavsiye ederim diyor hiç anlamıyorum gerçekten. Kaldı ki yeni varyant için çalışmalarımız başladı diyor, eskisini olan bi de yenisini mi olacak artık habire aşı mı olsun millet. Nerden baksan elinde kalır mesele.
(398 puan)
Gebelik olmasa yaptırırdım belki. Ama doğmamış çocuğumu kobay edemem
+1 oy
(153 puan)

Demek istediğim, aşağıda kısa ve net olarak anlatılıyor...

image


0 oy
(25 puan)
Bugun randevum var ama çok kararsizim
0 oy
(25 puan)

Bugun randevum var ama çok kararsizim bilemiyorum


0 oy
(6,097 puan)
Benim doktorum 3 doz aşı oldu ama bana istersen bekle dedi. sizin doktorunuz ne hakla olacaksın demiş anlamadım. Zorla değil sonuçta. Tercihe bağlı. 
0 oy
(286 puan)
Benim doktorum kendine çok dikkat et ama şu an aşı yapmanı tavsiye etmem yan etkilerinin ne olacağını bilemiyoruz hamileliğin bittikten sonra yaptır dedi
0 oy
(311 puan)
32 haftaya girdim bnde ısrarla olmuyordum doktorum da sana kalmış ol yada olma diye ısrar etmem dedi. Fakat hastanelerde çalışan tanidiklar hamile vakaların arttığını öğrendiğimden beri içim içimi yedi baya araştırdım en son hamile arkadaşımın covidden vefat edene kadar. Gittim hemen aşı oldum. Doktorum da çalışmaya da başlayacaksın madem ol dedi destekledi 
0 oy
(155 puan)
Benim doktorumda  ben önermiyorun gebelerime dedi ve gebelerde ve emzirenlerde zorlama yok. 
0 oy
19+2 haftalık hamileyim iki doz aşımı de oldum ikincisini pazar günü yaptırdım herhangi bir yan etki yaşamadım 

655,338 soru

3,444,002 cevap

4,278,303 yorum

185,165 üye

...