0 oy
749 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (288 puan)
kapalı
Kizlar bn ogluma veysel ismini birakicam ama yanina efe dusunuyoruz baska onerisi olan varmi 
Gebelik haftası 31+2
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(6,097 puan)
Veysel çok kötü bir isim, yoksulluk fakirlik ve muhtaç olmak demek. Neden böyle olumsuz bir isim düşündünüz ki?

Mehmet Efe çok daha iyi.
(288 puan)
Esimin babasinin adi onu birakmaya karar verdik bn kimseden anlamini sormadim veysel isminin yanina ne birakiyim diye sizlerden fikir almak iatedim bu kadar farkli yorumlara gerek yok manasinida biliyorum cok sukur allahtan baskasina muhtac olmayan demek oda kotu bisey degil kimsenin kararini bu kadar linclemenize gerek yok
(6,097 puan)
Veysel isminin öyle bir anlamı yok, veyis kökünden geliyor o da fakirlik yoksulluk demek. Allah'tan başkasına muhtaç olmayan gibi bir anlamı yok.
Babanızın adı olabilir ama inancımızda öncelik güzel anlamlı bir isim koymak. Benim rahmetli kayınpederimin adı da Muharrem ama anlamı haram olan demek. Sırf onun adı diye koyalım mı yani böyle olumsuz bir ismi. Mantık biraz.
(288 puan)
Sizi ilgilendirmez hanimefendi bn size veysel isminin manasini sormadim sadece yanina isim sormustum gereksiz yorum yapip durmayin
(6,097 puan)
Hişşş, sakin. Ben senin bilmeden uydurduğun bilgini düzelttim. Teşekkür edeceğine sallıyorsun. Cahillik değil ayıp olan, öğrenmeyişiniz.
-Reklam-
0 oy
(970 puan)
Bence isimlerin anlamı önemli ben olsam bebeğime muhtaç olmak anlamına gelen bir isim koymazdım.
0 oy
(540 puan)
Başka isim koyun cougu da düşünün bence niye çocuğa muhtaç anlamlı isim birakiosunuz bırakmak nedir hem Allah aşkına ya 
(6,097 puan)
Doğuda genelde isim bırakmak, ad bırakmak kullanılıyor. Bana da tuhaf geliyor bu tabir. Bir de ad takmak diyenler var. O da bir garip.
(90 puan)
:)))))))
(2,799 puan)
İnsanların konuşma tarzıyla niye dalga geçiyorsunuz anlamadım şive ve aksan farkı olabilir doğuda isim koymak yerine ad bırakmak diyorlar neden sizin için dalga konusu olmuş bu durum bu arada bayan size Veysel ismi güzel mi anlamı ne diye de sormamis yanına efe ismi düşünüyorum sizce nasıl demiş ama maşallah kadının sorusu dışında herşeye cevap vermişsiniz
(1,227 puan)
Ne saçma bir yorum yavruağzı isteyen istediği gibi konuşur
(6,097 puan)
Nesi saçma?
Bana tuhaf geliyor dedim o kadar, dalga falan da geçmedim, alışkın olmadığım bir tabir bana garip geliyor. İsteyen istediği gibi konuşursa ben de istediğim yorumu yaparım size ne?
(2,799 puan)
1.si ben yorumu size yapmadım sizde üstünüze alinabilirsiniz o ayrı konu ama ben kader hanıma diyorum
0 oy
(44 puan)
yeniden gösterildi
Veysel kötü isim değil Allah tan başka kimseye muhtaç olmamak anlamında.. Diğer anlamı Kurt Diğer bir anlamı da İtikadı qüçlü, mümin demek. Eşimin de oğlumun da adı Veysel... Adlarını taşıyorlar çok şükür Allah inancı çok fazladır eşimin qerçekten iman qücü yüksek.. Allah tan başka kimseden bir şey beklemez. Oğlum da 8 yaşında o da öyle 
(44 puan)
Sizinle laf yarışına qiripte dar qörüşlü düşüncenizle beynimi elimi yoramicam. Eşinizin ne iş yaptığını da sorduğumu hatırlamıyorum.  Fikrinizi söyler qeçersiniz söylediniz tamam. Ben de fikrimi söyledim qeçtim. Üzerinde neden ısrarla bu kadar durdunuz anlamış deilim amaç eqonuzsa buna izin vermicem.  Herkesin düşüncesi fikri farklıdır önemli olan fikrinizi söylersiniz buna kimseyi inandırmak için çaba qösterme zorunluluğunuzu vermez karşı fikirlere de sayqı duymanız qerekir.
(6,097 puan)
Sen önce g harfine basmayı öğren, q nedir.
Eşimin mesleği gereği kelime bilgim de çok, imla bilgim de. Sordun diye demedim zaten. Senle laf yarıştırmam, kimseyle yarıştırmam. Saygı duyulacak her tavra da saygı hürmet duyarım fakat sen hem bilgisizsin hem de olmayan şeyler üzerinden bana saldırıyorsun. Önce biraz Türkçe öğren, sonra belki aynı dili konuşuruz.
Haydi, ötede oyna.
(44 puan)
Hadi cnm hadi seni ilqilendirmez benim klavye dilim. Senin qibi cahil küstah ukala eqosuna ezik düşmüş biriyle uğraşamicam. Allah sana biraz akıl fikir ihsan eylesin. Bu kadar qereksiz ve asıl kendini bilmeyen beyninle bilqiliymiş qibi qösteren boş eqonla daha fazla uğraşıp senin seviyene inemicem.
(6,097 puan)
Ne hırs yaptın be :)))) Kuzum Allah şifa versin.
(288 puan)
Bosverin bn sunu anladim buraya bisey sorulmazmis kafasina gore yorum yapiyorlar fikirden baska hersey yazilmis sorumun cevabina bu arada tesekkur ederim size anlayisli birisiymisiniz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 356 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
16 Haziran 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Ayazzerfam (546 puan) sordu
0 oy
12 cevap 330 göst.

651,203 soru

3,428,010 cevap

4,260,580 yorum

184,055 üye

...