0 oy
241 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
kapalı

Hanımlar mrb 34 haftalık hamileyim sezeryan doğum istiyorum 2 gün önce doktora gittiğimde doktorum bebek 2-3 hafta önde gidiyor dedi ama nst de sancı çıkmadı açılma ya da suyunda azalma vs gibi bi sorun da yok çok şükür şeker yükleme testimde de bi sorun çıkmadı açlık tokluk şekeri herşeye baktırdım. Ama neden önde gittiğini anlayamadım ve tedirgin oldum :( sezeryan için gün belirledik ama bebeğin gelişimine göre 40. haftayı geçio sezeryan ve ben normal doğum istemiyorum. Bebeğin gelişiminin önde olması gibi durumlar yaşayan var mı sorun oluşturur mu bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 

Gebelik haftası 34
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(215 puan)
doktor ne diyo
-Reklam-
0 oy
(16 puan)
Banada ilk hamileliğimde önde gidiyor demişti doktorum bazen ultrasonda böyle yanılmalar olabilir endişelenmeye gerek yok bence ama normal doğuma bir engelin yoksa doğumunu normal yap derim sezeryan cok gerekli bisey değil bence ben sezeryan oldum ama 3 gun sancımla açılmamla sezeryan olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuştu çok şükür hersey suan yolunca ama yine olsa yine normal doğum isterdim insallah sağlıkla alırsın sende kucağına canim :)
0 oy
(74 puan)
Aynı haftadayız bem de 34 bugün dr gittim 2 hafta kadar bebek gelişi önde ve kilosu olması gerekenden fazla dedi doğumun nasıl olacağını sordum son ana kadar karar vermeyelim dedi sonuçta normal doğum derim ama bişeyler ters gider sezeryan olur dedi ben normal istiyorum kısmetse ama bebeğin önde olması kötü bişey değil bunsağlığının çok iyi olduğu anlamına geliyor takılcak birşey yok için rahat olsun ve bence sezeryan kendini bağlama  normal düşün derim en sağlıklı olan o çünkü tabi yine de karar senin sağlıcakla al yavrunu inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 345 göst.
0 oy
5 cevap 311 göst.
0 oy
4 cevap 359 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
9 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rengin.29 (43 puan) sordu

649,075 soru

3,419,839 cevap

4,251,094 yorum

183,462 üye

...