0 oy
683 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Kızlar 32 haftaligim ucakla yolculuk yapacam hamile olduğumuzu nasıl anlıyorlar karnımın büyüklüğünden felan mı yoksa orda sistemden mi çıkıyor bilgisi olan var mı?

6 Cevap

0 oy
(1,033 puan)

Siz diyirsunuz. Varsa raporunuz onuda verebilirsiniz. 5 6 kez hamileyken yolculuk yaptim. Kimi havaalanlarinda doktor var sizi goruyor o size bir raporda verio. Ama yurt dsinda gordum bunu. Mutlaka gebe oldugunuzu bildirin cunku karninizda bir can var oda sigortali olmali dimi ;)

(17 puan)
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Bedenen usgden geçiyorsunuz doğal olarak soylemeseniz bile görüyorlar 
0 oy
(275 puan)

Onu kesinlikle söylemen gerekiyor doktor uçuş izni yazıyor bende gideceğim türkiyeye ama mecbur söylemek zorundaymışın aksi halde Allah göstermesin Bi sancı bişey olursa doktor bakımı olması lazım birde Türkiyede 8 aylık gebelere sorun yapıyormuş diye duydum hayırlısı ile uçarsın inşallah :)

0 oy
(631 puan)
Ben hamile olarak bindim x ray den geçmedim bebeğe zararı olmasın diye ama sonrasında uçaktayken bilette vs bi ibare olmuyor belirli bi haftadan sonra uçağa almıyorlar diye biliyorum bi onu kontrol edin onun dışında yok bebek sigortalı olsun yok usg den geçiyor falan yanlış usg dediği de x ray gözükmez orda hamilelik
0 oy
(1,634 puan)
Ben 28 haftallikken doktor raporu ile uçak yolculuğu yaptm. Check in yaparken kimligi verince hamile misiniz dedi daha ben bisey demeden. Onu nasil anladilar bilmiyorm sistemde fan çıkıyor mu anlamadm. Doktorun verdigi raporla xraydan gecmiyosun. Aslında bzm gectgmz x ray degilde cantalarn geçtiği xray cok fazla radyasyon yayiyomus guvenlikci ondan uzak dur dedi. Ta obur taraftan gectm. Elle arama yaptilar
0 oy
(1,978 puan)
Galiba sistemde gözüküyor canım 24.haftamda gittim ben 27 öncesi  rapor istemiyorlar hamile olduğumu söyledim x-reyden falan geçmedim elle arama yaptılar. Ben uçak şirketini aradığım zaman 27 üzeri değilseniz rapora gerek yok üzeri iseniz doktordan rapor göstermek zorundasınız dedi büyük ihtimal sistemde görünüyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 300 göst.
0 oy
15 cevap 362 göst.
0 oy
1 cevap 376 göst.

648,418 soru

3,417,607 cevap

4,248,345 yorum

183,297 üye

...