0 oy
190 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (173 puan)
kapalı
36. Haftada 1 cm açılmamış vardı şuan 38 olduk ilerleme yok. Sancılarım var ama artmıyor. Başımız aşağı da inmiş. Bebeğim normalde çok hareketliydi. Bugün pek bı sakin hareketleri gucsuzdu. Sizinde doğuma yakın zamanda hareketleri azaldı mı 
Gebelik haftası 38
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(281 puan)
Doğuma yakın azalma oluyor ama doktor günde 10 hareket takip et olmazsa gel demişti 
-Reklam-
0 oy
(61 puan)

Bebek iyice büyüdüğü için ve başıda doğum kanalına girdiği için hareketleri azalıyor merak etme.Bide doğumun başlamasını istiyorsan hurma ye merdiven in çık.Spor aletlerindeki bisikleti kullan.Açılman içinde meryem ana otunu kullanabilirsin hayırlı doğumlar inşallah:)

(173 puan)
Sağol canım :) Meryem Ana otunu herkes farklı söylüyor nasıl kullanacağım tarif eder misin
(61 puan)
Canım meryem ana otunu çabuk açılsın diye sürahiye sıcak suya koymuştum.ben kendim okumuştum süreleri,  sen doğuma gidince başkasıda senin niyetine okuyabilir. sancım başlayınca yasin,amme,tebareke vb.  kendi bildiğim süreleri okumuştum özellikle inşirahı okuyolar meryem ana otuna bol bol oku.amenerresülü ayetel kürsü anlıycan aklıma gelen herşeyi okumuştum hem doğumum kolay geçsin niyetiyle hemde meryem ana otu için okumuştum doğuma gittim yarım saat içinde doğumum gerçekleşmişti
(61 puan)
Ben eltim ve gelinimiz içinde meryem ana otunu okudum 2 gün doğuramayanlar bikaç saat içinde doğurdular.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

İlgili sorular

653,455 soru

3,437,028 cevap

4,270,441 yorum

184,662 üye

...