0 oy
367 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (180 puan)
Merhaba bugün detayli ultrasona girdim hiçbir sıkıntı gözlemlenmedi fakat kalpte parlaklık gordu doktor ama kalbin onun dışında her şeyinin iyi olduğunu söyledi. Fakat içim rahat etmedi doktor çünkü doğuştan gelen bir kronik hastalık kromozomal bir hastalık da olabileceğini söyledi. Göbekten sıvı alimi ya da yurt dışına gönderilen bir kan olduğunu onunla ogrenebilecegimi söyledi sıvı aldırmak istemediğim için 4000 TL ye kan aldırdım. Böyle bir durum başına gelen var mı acaba varsa sonuç ne cikti?
Gebelik haftası 20

1 cevap

0 oy
(192 puan)
Geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. Bende bugün kan verdim. Kalpte parlaklık yok 2li ve 4lü test riskli çıktığı için kan verdim. 3250 ye anlaştık. İnşallah güzel sonuçlar gelir. Belirsizliği beklemek çok zor kötü bir durum. Anlıyorum sizi. 
(180 puan)
Benim tarama sonuçlarım da sıkıntısız çıkmıştı Kalpte de damarlarda şeklinde büyüklüğünde sıkıntı yok dedi sadece toplu iğne ucu kadar Parlaklık var dedi işte içim rahat etsin diye kanı aldırdım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin de mi bu yurt dışına giden kan testi?
(192 puan)
Evet, yurt dışına gidenden. Testler kötü çıktı, ense ve burun kemiği iyi dedi 4 doktor. Ama sağlıklı doğacağını garanti veremeyiz dedi 4ü de. Kaç gündür stresten mahvoldum, eşim amniyosentez olmasın, ikinizi riske atmam, kan ver ne yapayım çalışır öderim dedi.
-Reklam-

651,186 soru

3,427,957 cevap

4,260,528 yorum

184,048 üye

...