0 oy
557 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (856 puan)
yeniden gösterildi

Kizlar bu cuma gunu randevum var ve supriz olmazsa insallah cinsiyeti ogrenebilicem esiminde cinsiyet balonuyla ogrenmesini istiyorum siz nasil soylediniz 

Gebelik haftası 12+6

3 Cevap

0 oy

Erken değil mi doktorum daha var öğrenmeye dedi hem de özel

(856 puan)
Bende o heyecani hamilelik testinde yasadim o zaman yanimdaydi smdi cinsiyette supriz yapayim diyorum
O zaman haklisiniz :) ben hamile oldugumu yeni dogan emzigi alip kucuk bir kutuya koyup vermistim. Sevgililer gunu yakindi sana hediyeni simdiden vermek istiyorum diyip verdim bu ne hediye nerden cikti demesin diye. Kutuyu acinca da anlamadi omce bi tabi anlayınca da guzel bi supriz olmuştu.  Siz de cinsiyeti bi sekilde soyleyebilirsiniz. Mesela babalar gunu yakin. Ben suandan babalar gunu hediyesini aldim bizim kiz olacak. Bebek tulumunda babamin prensesiyim yaziyor.  Siz de cinaiyeti babalar gunune yajin ogrenirseniz o sekilde bir hediyeyle supriz yapabilirsiniz. Erkekse esininiz takiminin bebek formasi olabilir kizsa babamin kiziyim seklinde sirin yazilari olan tulum var..... fikirlerin bu sekilde:) umarim yardimci olabilmisimdir.
Cok tesekkurler yardimlariniz icin :)) ilk olunca daha bi farkli oluyo sanki ikincide byle olunur mu bilemem ama suan herseye ayri bi ozen ayri bi itina :))
Zannetmem 2.de olsun :) benim de ilk ayniyiz o zaman ben de her seye bi ozen bozen Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin insallah.
Aminn insallah
-Reklam-
0 oy
(334 puan)

Bizde öyle yaptık ama bende bilmiyordum arkadaşıma söyledi doktor cinsiyeti akşamda tüm yakinlarimiz toplandık bir tek arkadaşım biliyordu büyük bir kutu hazırlamış içine mavi pembe uçan balonlar koyup kapatmış ben önce küçük kutuları açtım renge renk arabalar pomponlar filan çıktı büyük kutuyu açtım pembe mavi balonlar uçtu içerde ucmayan bir balon vardı aldım patlattım boş çıktı en sonunda elime sakladıkları bir balonu verdiler onu patlattım pembe konfetiler döküldu kızım olacağını öyle öğrendim çok uğraştırdılar beni :)

Yaaaa cok guzel olmus sizinkide bende oyle dusundum aslinda annemlere yapmayi ama annemde benimle kontrole geleceginden yalan oldu :))
(334 puan)
Keşke cinsiyeti sizde bilmeseniz sizede supriz olsa anneniz öğrensin size söylemesin balonun içine cinsiyete göre rengide anneniz veya yakın bir arkadaşınız koysun diğer hazırliklara sizde yardım edersiniz zaten anneye babaya birlikte supriz olması çok güzel oluyor :)
Ben ruyamda gordum doktorum ruyamda ultrason fotografini gostererek oglun olcak demisti :) bide esimin tarafinda resmen kiz kitligi var hic kiz yok bende oldu bitti hep erkek hissediyorum esimde dio doktora gtmene gerek yok erkek kesin ama formaliteden yapmak istiyorum :))
(334 puan)
O pek belli olmuyor ama canım bizimde hemen hemen durumlar aynı anneannem namazını kıldı rüyasına yattı erkek gördü ama kızım oluyor benim erkek çocuk görmek kız çocuğuna işaret diyorlar ama tabi erkek görüp oğlu olan annelerde yok değil Rabbim gönlünuze göre versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alin insallah :) o zaman sen doktoruna soyle cinsiyeti kağıda yazsın annene söylemesin :)
0 oy
(56 puan)

Konturollere eşimle gittigim için birlikte ögrendik cinsiyetini

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 316 göst.

649,824 soru

3,422,711 cevap

4,254,528 yorum

183,664 üye

...