0 oy
309 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
kapalı
Kizlar ben esimden ayrildim 2 tane evladim var allah kimseye evlat acisi yasatmasin babâsindalar aylardir goremiyorum yasarken olmek gibi birsey suan hamileyim babam gildeyim ne ailem destek olmuyornede yardim ediyor nbaska birsey eski esimde cocuklari gostermiyor hastaneye bile gidemiyorum 32 haftalik hamileyim ne ilac aldim ne doktora gittim bakiyorum burdan ne guzl herkes cantasini bile hazirlamis bn eski kiyafet bile koyamadm olmadigi icin simdi diyeceksiniz neden bura yazdn bn allah icin derdimi paylastim yardim etmek isteyen olur istemeyenden de allah razi olsn lutfen kizmayin bana allah kimseyi bu hale dusurmesin.
Gebelik haftası 32+4
Kapatılma nedeni: Yasak post

1 cevap

0 oy
(850 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canm Allah yardımcın olsun :/ inan bizde zar zor alıyoruz biseyler tam alamadık bile idare etmeye çalışıyorz bir şekilde eşinden nafaka alıyor musun ? 
(53 puan)
Hayir almiyorum cocuklar onda oldugu icin  onun ustune hicbirsey olmadigi icin mahkemede kendini savundu nafaka vermediler gorus gununde cocuklari bile getirmiyor o doguda ben hatayda oldugum icin bn de gidemiyorum
(120 puan)
Allah yardimcin olsun canm hatayin neresindesin
(53 puan)
Kirikhan ben allah razi olsn
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 524 göst.
6 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nuryesim31 (53 puan) sordu
0 oy
17 cevap 883 göst.
0 oy
3 cevap 606 göst.
0 oy
3 cevap 246 göst.
20 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Celikalp (30 puan) sordu

1,456,277 soru

23,895,335 cevap

322,009 kullanıcı

...